کاپ کیک یلدایی چطور بپزیم؟ / فیلم

رکنا یکشنبه 26 آذر 1402 - 09:05
رکنا: طرز تهیه کاپ کیک را برای شب یلدا آموزش داده ایم؛ با ما همراه باشید.
کاپ کیک یلدایی چطور بپزیم؟ / فیلم

به گزارش رکنا، با این کاپ کیک های خوشمزه و مجلسی میز شب یلدا ی خود را خاص و رنگی کن.

مواد لازم:

تخم مرغ 5 عدد

شکر نصف پیمانه

وانیل نوک قاشق چای خوری

روغن مایع یک پیمانه

شیر یک پیمانه

آرد سفید 3 پیمانه

بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری

رنگ خوراکی 3 قطره

برای کرمفیل :

زرده تخم مرغ یک عدد

پودر قند 2 قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری

وانیل نوک قاشق چای خوری

شیر یک لیوان

کره یک قاشق غذاخوری

برای خامه:

خامه قنادی نیم کیلو

رنگ خوراکی 3 قطره

با دمای 180 درجه با حرارت از پایین نیم ساعت بپزد.

حتما خنک شود و بعد کرمفیل و خامه را بزنید.

طرز تهیه:

برای شکلات انار قالب سیلیکونی انار را از لوازم قنادی فروشی تهیه کرده و چرب کنید. شکلات قرمز را با کمی روغن مایع روی بخار کتری آب کنید و بریزید در قالب. بعد که سفت شد جدا کنید و با کمی شکلات به پشت خلال دندان یا چنگال کوچک بچسبانید. امیدوارم این خوشمزه یلدایی را دوست داشته باشید و درست کنید؛ این کیک شب یلدا واقعا عالی و خوش بافت است و مواد خاصی هم نمی خواهد.

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.