مدیرعامل شرکت توسعه فناوری پلاسما گفت: امروز یکی از دغدغههای خانوادههای ایرانی، بیماری دیابت است که با استفاده از فناوری پلاسما و در صورت آغاز به موقع درمان، مانع قطع عضو این بیماران خواهیم شد.

به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از «مرکز دیپلماسی عمومی و اطلاع رسانی سازمان انرژی اتمی ایران»؛ مهدیه بختیاری در حاشیه مراسم افتتاح نخستین درمانگاه (کلینیک) زخم بر پایه فناوری پلاسما در بیمارستان شهید مفتح ورامین افزود: فناوری پلاسما به عنوان حالت چهارم ماده در توالی حالات جامد، مایع و گاز قرار داشته و دارای کاربردهای فراوانی در زندگی روزمره مردم است.
وی افزود: خوشبختانه با حمایتهای ریاست محترم سازمان انرژی اتمی ایران، توانستیم این فناوری را که در کشور به شکل یکسری مقالات علمی استخراج میشد در حوزههای متفاوت زندگی مردم وارد کنیم.
مدیرعامل شرکت توسعه فناوری پلاسما گفت: دیابت یک بیماری فراگیر که به دنبال آن زخمهای دیابتی و قطع عضو فراوانی در میان بیماران جامعه پدیدار شده است. خوشبختانه با استفاده از این فناوری و در صورتی که درمان به موقع آغاز شود، مانع از قطع عضو این بیماران خواهیم شد.
بختیاری افزود: استفاده از پلاسما این امکان را به خانوادههای درگیر بیماری دیابت میدهد تا با هزینهای کم در کنار سایر روشهای نوین که روشهای بسیار پرهزینهای هستند، در خدمت جامعه و بشر باشد.
وی گفت: دغدغه شرکت توسعه فناوری پلاسما به عنوان عضو کوچکی از خانواده سازمان انرژی اتمی ایران، این است که با رصد نیازهای جامعه به حل معضلات مردم بپردازد که یکی از آنها، ارتقای سطح زندگی در حوزه سلامت خواهد بود.
نخستین درمانگاه تخصصی درمان زخم با استفاده از فناوری پلاسما، با حضور محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی در بیمارستان شهید مفتح ورامین افتتاح شد.
منبع خبر "
صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.