طرز تهیه مرغ طعم دار مخصوص انواع سالاد

باشگاه خبرنگاران چهارشنبه 06 اسفند 1399 - 00:49
در گزارش زیر طرز تهیه مرغ طعم دار را به شما آموزش می‌دهیم.

در گزارش زیر طرز تهیه مرغ طعم دار را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  مرغ طعم دار آشنا کنیم.

مواد لازم:

۱ عدد سینه مرغ بدون استخوان
۲ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۲۰ گرم کره
۲ قاشق غذاخوری روغن مایع


بیشتر بخوانید

روش تهیه:
برای تهیه این مرغ خوشمزه و آسون باید ابتدا سینه مرغ رو از وسط نصف کنین.
حالا یه کیسه فریزر بذارین روشون تا موقع کوبیدن آب مرغ این ور اون ور نپره و بعد با یه بیفتک کوب بکوبینشون تا ضخامتشون کمتر بشه.

حالا هر دو طرف مرغ رو به تمام ادویه‌هایی که داشتین آغشته کنین.

داخل یه ماهیتابه کره و روغنی که داشتین رو بریزین و وقتی کره آب شد و داغ شد سینه‌ها رو داخل ماهیتابه بذارین.

حالا مرغ رو با حرارت متوسط بپزین احتیاجی نیست در ماهیتابه بسته باشه، مرغ آب میندازه و با آب خودش میپزه. وقتی یه طرف مرغ تقریبا طلایی شد (نذارین خیلی طلایی و خشک بشه) برش گردونین تا طرف دیگه هم تغییر رنگ بده.

کلا برای پخت مرغ کمتر از یک ربع زمان لازم دارین.

نذارین مرغ کاملا خشک و بی آب بشه و بعد پختن از ماهیتابه درش بیارین.

حالا مرغ خوشمزه تون برای استفاده در انواع سالاد و ساندویج حاضره.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.