به گزارش خبرگزاری مهر، پرویز بستانچی در این زمینه با بیان اینکه از این میزان جوجه ریزی ۷۲ هزار تن گوشت مرغ تولید شده است، افزود: میزان جوجه ریزی از ابتدای آذرماه تاکنون تعداد چهار میلیون و ۷۷۰ هزار قطعه بوده که از این میزان هم هشت هزار و ۶۰۰ تن گوشت مرغ گرم تولید و روانه بازار مصرف میشود.
وی با بیان اینکه میزان جوجه ریزی در سال جاری در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۵ درصد رشد داشته است، اظهار کرد: جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با تلاشهای شبانهروزی و جلسات مستمر با اتحادیههای کشتارگاههای طیور و سایر تشکلها، روزانه به طور میانگین ۲۳۰ تا ۲۵۰ تن گوشت مرغ گرم در سطح استان توزیع میکند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: نیاز روزانه گوشت مرغ استان حداکثر ۲۴۰ تن است و هیچ گونه کمبود یا محدودیتی در توزیع وجود ندارد.
بستانچی اضافه کرد: با کشتار مرغ جوجه ریزی شده از نیمه دوم آبان و آذر ماه امسال، میزان کشتار مرغ در کشتارگاههای استان به بیش از ۲۸۰ تا ۳۰۰ تن در روز رسید که این میزان تولید گوشت مرغ بیش از نیاز استان است.