۴۱ میلیون قطعه جوجه ریزی در آذربایجان غربی انجام شد

خبرگزاری مهر دوشنبه 04 دی 1402 - 20:53
ارومیه - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: میزان جوجه ریزی در استان از طی سال جاری ۴۱ میلیون و ۱۹۷ هزار و ۹۰۰ قطعه بوده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، پرویز بستانچی در این زمینه با بیان اینکه از این میزان جوجه ریزی ۷۲ هزار تن گوشت مرغ تولید شده است، افزود: میزان جوجه ریزی از ابتدای آذرماه تاکنون تعداد چهار میلیون و ۷۷۰ هزار قطعه بوده که از این میزان هم هشت هزار و ۶۰۰ تن گوشت مرغ گرم تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

وی با بیان اینکه میزان جوجه ریزی در سال جاری در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۵ درصد رشد داشته است، اظهار کرد: جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با تلاش‌های شبانه‌روزی و جلسات مستمر با اتحادیه‌های کشتارگاه‌های طیور و سایر تشکل‌ها، روزانه به طور میانگین ۲۳۰ تا ۲۵۰ تن گوشت مرغ گرم در سطح استان توزیع می‌کند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: نیاز روزانه گوشت مرغ استان حداکثر ۲۴۰ تن است و هیچ گونه کمبود یا محدودیتی در توزیع وجود ندارد.

بستانچی اضافه کرد: با کشتار مرغ جوجه ریزی شده از نیمه دوم آبان و آذر ماه امسال، میزان کشتار مرغ در کشتارگاه‌های استان به بیش از ۲۸۰ تا ۳۰۰ تن در روز رسید که این میزان تولید گوشت مرغ بیش از نیاز استان است.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.