به گزارش خبرنگار مهر، علی روحانی زاده صبح شنبه در نشست خبری ستاد پیشگیری از جرایم انتخاباتی با بیان اینکه جامعه رسانه نسبت به رسالت شأن انجام وظیفه میکنند، گفت: این ساختار در راستای رسالت واقعی و حقیقی ادامه داشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه برای مشارکت حداکثری در انتخابات و رقابت و سلامت در روند آن باید نکات و موارد قانونی رعایت شود، افزود: بیشترین و مهمترین کمک تمسک به قانون است که باید فصل الخطاب باشد.
روحانی زاده تصریح کرد: قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی حساب شده و دقیق نکات را برشمرده است و تجربه ثابت کرده نکات تجربی و عرفی بیشترین، مبتلابه ترین، باکثرت ترین و بزههای انتخاباتی، تبلیغات پیش از موعد است.
وی افزود: متینگهای شبانه و روزانه و فعالیتهای زود هنگام انتخاباتی در فضای مجازی گاهاً با اخذ تعهد حل میشود و اگر جز جرایم مشهود باشد دستگاه قضائی قاطعانه با آن برخورد خواهد کرد.
دادستان رامسر با اظهار اینکه خبرنگاران به دستگاههای نظارتی، شورای نگهبان و هیئت نظارت در این راستا کمک کنند تا عدالت انتخاباتی اجرا شود، افزود: عدم اجرای آن سبب دوگانگی بین دیگر کاندیدها و سرخوردگی آنان میشود.
وی خاطر نشان کرد: خبرنگاران در هیچ طیفی از داوطلبان قرار نگیرند چون رسالت آنان فراجناحی است و اگر با سهل انگاری سبب تبلیغات دیگر کاندیداها شوند سبب اقدامات و تذکرات خواهد شد.
روحانی زاده تصریح کرد: تخریب یک کاندیدا توسط دیگر کاندیداها غیر اخلاقی است و باید از تحقیر، شکستن و تشویش اذهان عمومی و نشر اکاذیب پیشگیری شود.
دادستان رامسر با تاکید بر اینکه در حوزه انتخابات خبرهای ضد و نقیض رواج دارد و رسانهها به این مسائل دامن نزنند، خاطر نشان کرد: خبرنگاران باید فراجناحی و فرا شخص کار کنند و از حوزه و رسالت اصلی شأن دور نشوند.
وی در ادامه افزود: طرفداری از یک شخص و جناح خاص کار را از عدالت رسانهای خارج میکند و استفاده از ظرفیت همگانی و حداکثری برای مشارکت مردم و آگاهی دادن و سلامت انتخابات مهم بوده و از خصوصیات خبرنگار تراز انقلاب اسلامی است.