ویژگی‌های رژیم غذایی پس از عمل جراحی

افکار نیوز سه شنبه 12 دی 1402 - 03:47
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: افراد باید روزانه ٢ لیتر مایعات مصرف کنند که این مصرف، بر اساس وزنشان تغییر می‌کند و بیش‌تر باید از طریق مصرف آب، شیر و دوغ باشد.

دکتر راضیه خالوئی فرد، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: متخصص تغذیه از مهم‌ترین اعضای تیم جراحی کاهش وزن و جراحی‌های کولورکتال است. اگر بیمار جراحی کاهش وزن داشته و آماده ترخیص باشد، بر اساس شرایط، رژیم او از طریق دهان با مایعات شفاف و کامل به سمت پوره، میکس و جامدات می‌رود.

او گفت: در عمل جراحی ممکن است تغذیه دهانی را نتوانیم شروع کنیم. در این صورت ممکن است برای تغذیه بیمار، لوله وارد روده کنیم که البته این اقدام، با توجه به شرایط بیمار انجام می‌شود.

خالوئی فرد با تاکید بر این که بیماران بعد از عمل جراحی چاقی و سرطان، باید رژیم غذایی مناسب خود را داشته باشند، گفت: اگر بیمار از راهِ دهان، روده و معده نتواند تغذیه شود، برای او از راه ورید تغذیه را در نظر می‌گیریم. سرم‌های غذایی، کالری و ریز مغذی‌های مورد نیاز را به فرد جراحی شده می‌رسانند.

او افزود: افرادی که تغذیه مناسب دارند به دریافت مکمل نیاز ندارند. کسی که عمل جراحی چاقی انجام داده است، نیاز به دریافت ویتامین E از طریق مکمل مولتی ویتامین مینرال دارد و یک ماه بعد از عمل باید مکمل امگا سه را زیر نظر متخصص تغذیه مصرف کند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره اهمیت مصرف مایعات پس از عمل جراحی خاطرنشان کرد: بیماران، پس از عمل جراحی حداقل باید روزانه ٢ لیتر مایعات مصرف کند که این مصرف، بر اساس وزن بیمار تغییر می‌کند و بیشتر باید از طریق مصرف آب، شیر و دوغ باشد.

ویژگی‌های رژیم غذایی پس از عمل جراحی

منبع خبر "افکار نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.