«الگوگیری» از مهمترین شیوه‌های تعلیم و تربیت مورد تاکید اسلام است

خبرگزاری مهر سه شنبه 19 دی 1402 - 11:46
سنندج_کارشناس مبلغات بانوان اداره‌کل تبلیغات اسلامی کردستان با بیان اینکه حضرت زهرا(س)الگوی بانوان است، گفت: از شیوه‌های تعلیم و تربیت، روش الگوگیری است که اسلام هم بر آن تاکید دارد.

سارا هادی‌کمال در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه شخصیت الگو خود نقطه کانونی در محور رشد و هدایت‌های اخلاقی است، اظهار کرد: حضرت فاطمه (س) ادامه راه و سیره رسول خدا در همه زمینه‌ها است.

وی افزود: هیچ عامل معنوی چون حفظ حیا و عفت در سعادت زن مؤثر نیست و ظهور فعلی این ویژگی‌ها در زنان، اساس حفظ عزت و شخصیت انسانی است، چون زن در فرهنگ اسلامی مظهر قداست، پاکی و موجب خیر و برکت شناخته شده است.

کارشناس مبلغات نهضت امور بانوان اداره‌کل تبلیغات اسلامی کردستان عنوان کرد: از مهمترین شیوه‌های تعلیم و تربیت روش الگوگیری است و اسلام هم برای تربیت و تعالی انسان‌ها بر این اصل مهم تاکید کرده است.

هادی‌کمال تصریح کرد: قرآن کریم رسول گرامی اسلام را الگوی شایسته و اسوه حسنه مؤمنان معرفی کرده است و در این الگوگیری فرقی میان زن و مرد نیست اما به دلیل خلق و خوی و مسئولیت‌های خاص زنانه لازمه از زنان از جنس خود هم الگویی داشته باشند.

کارشناس مبلغات نهضت امور بانوان اداره کل تبلیغات اسلامی استان کردستان خاطر نشان کرد: همانطور که پیامبر در سخنانش فاطمه سلام الله علیها را از وجود خود می‌داند و می‌گوید فاطمه پاره تن من است و وجود او از من جدا نیست و سیره حضرت فاطمه جلوه دیگری از سیره پیامبر است، پس حضرت فاطمه (س) ادامه راه و سیره‌ی رسول خدا در همه زمینه‌ها است، از جمله بندگی خدا، تقوا و عبادت حجاب و عفاف می‌باشد.

وی در به رفتار حضرت زهرا (س) اشاره کرد و بیان داشت: بانوی عطوفت حضرت زهرا سلام الله علیها همیشه رفتاری سرشار و آمیخته از ادب و تواضع و فروتنی نسبت به همه داشت.

هادی‌کمال ابراز داشت: از دیدگاه حضرت زهرا (س) حضور زن در اجتماع با اولویت دادن او به خانه و فرزندان، آن هم با پوشش مناسب بلامانع است.

کارشناس مبلغات نهضت امور بانوان اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان کردستان یادآور شد: حضرت زهرا (س) نشان می‌دهد ایشان بخشی از عبادت را در نقش مادری می‌دانستند، پس زن در جامعه اسلامی با آگاهی کامل از شخصیت والای خویش و با علم به مسائل ضروری زندگی در بعد معنوی و مادی و با شناخت دنیا و فرهنگ خود، باید به پاسداری از اصیل‌ترین فضیلت، یعنی حیا و عفت بپردازد و در پرتو آن سعادت دنیا و آخرتش را تأمین کند.

وی تاکید کرد: هیچ عامل معنوی چون حفظ حیا و عفت در سعادت زن مؤثر نیست ظهور فعلی این ویژگی‌ها در زنان، اساس حفظ عزت و شخصیت انسانی است.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.