بهزاد کیامهر در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: استان کردستان دارای بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی در مساجد است که ۳۰ کانون تخصصی خواهران نیز در سطح مساجد استان فعالیت دارند.
وی بیان کرد: در قالب اجرای «طرح لشکر فرشتهها» که به همت ستاد مساجد استان در سطح کانونهای مساجد برگزار میشود، برای تقویت و تکریم مقام خواهران و همچنین فعالان قرآنی کانونهای فرهنگی هنری مساجد، شناسایی و تکریم خانوادههای قرآنی در دستور کار قرار گرفته است.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کردستان یادآور شد: زمان اجرای این طرح بازه زمانی ۱۵ تا ۳۰ دی ماه است و بر این اساس هر کانون تخصصی خواهران مجری شناسایی و ثبت حداقل یک خانواده قرآنی در سامانه بچههای مسجد و تجلیل از این خانوادهها است.
کیامهر تصریح کرد: با توجه به اینکه این ایام مزین به نام بانوی گرامی اسلام، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) است، دیدار و تجلیل از خانوادههای قرآنی با محوریت تجلیل از مادر خانواده صورت میگیرد.
وی، به ملاکهای تجلیل از خانوادههای قرآنی اشاره و بیان کرد: خانوادههای دارای ۳ یا بیشتر حافظ کل یا ۲۰ جز قرآن، خانوادهای که پدر و یا مادر حافظ کل باشند، خانوادهای که پدر و یا مادر و یا دیگر اعضای خانواده جزو رتبههای برتر استانی یا کشوری در مسابقات قرآن کریم باشند از مؤلفههای گروه اول خانوادههای قرآنی هستند.
وی، خانواده دارای فرزند خردسال حافظ ۲۰ جز یا کل قرآن، خانواده دارای حافظ روشندل یا معلولیت جسمی حرکتی، خانواده دارای مفسر، مترجم یا مبلغ قرآنی و خانوادهای که مجاهدانه در امر آموزش قرآن تلاش دارد، را از دیگر شاخصها در تجلیل از خانوادههای قرآنی اعلام کرد.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کردستان اضافه کرد: خانواده واقف و خیر قرآنی در برگزاری برنامههای قرآنی، خانواده دارای هنرمند فعال در عرضه تولیدات فرهنگی و هنری قرآنی، خانوادهای که در شرایط ویژه از ظرفیت حداقلی استفاده مجاهدانه در امر فعالیت قرآنی دارد و خانوادهای که سه نسل در امر تعلیم قرآن هستند، از دیگر شاخصهها در این تکریمها به شمار میرود.