دکتر فرزاد اشرافی، متخصص مغز و اعصاب با اشاره به اینکه غذاهایی که مواد نگهدارنده دارند مثل کنسروها و کمپوتها باعث تشدید علایم میگرن میشود، میگوید: پنیرهایی که حالت کپک زده دارند مثل بلوچیز باعث تشدید حملات سردرد میشود. نوشابههای الکلی، حملات میگرنی را تشدید میکند. همچنین نوشابههای رژیمی بعضی میوه و سبزیجات مثل گوجه فرنگی، پرتقال ترش، سیر و پیاز خام باعث تشدید حملات میگرنی میشود. بعضی غذاها مثل فست فودها نیز حملات میگرنی را تشدید میکند.
منبع: خبرآنلاین
منبع خبر "
عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.