محرومیت‌زدایی مستلزم نگاه عادلانه به تمام نقاط شهر است

خبرگزاری ایسنا شنبه 07 بهمن 1402 - 16:13
رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز به بیان اقداماتی پرداخت که در دو سال گذشته در راستای کمک به حل معضلات مناطق کمتر برخوردار شهر شیراز انجام شده است و از کم‌کاری بسیاری از دستگاه‌ها در راستای انجام وظایفشان در این حیطه گلایه کرد.

سیده‌مریم حسینی در نشستی با اصحاب رسانه که امروز، ۷ بهمن‌ماه در شیراز برگزار شد، اظهار کرد: از زمان ورود به شورا سعی کردیم با سرکشی به محلات محروم، از مشکلات و مسائل آن‌ها آگاه شویم. به خصوص در زمینه مسائل زیرساختی که مشکلات فراوانی وجود داشته و دارد.

وی با بیان اینکه برای برآورده شدن توقعی که از لقب «سومین حرم اهل بیت (ع)» برای شهر شیراز وجود دارد، باید همه مدیران با تمام توان پای کار بیایند، افزود: بسیاری از دستگاه‌هایی که باید پای کار می‌آمدند، متاسفانه حضوری کمرنگ داشته‌اند. شهرداری کارهای زیادی را به خصوص در دو سال اخیر انجام داده است، اما هنوز با آن چیزی که باید در زمینه محرومیت‌زدایی انجام شود، فاصله داریم.

محرومیت‌زدایی مستلزم نگاه عادلانه به تمام نقاط شهر است

وی گفت: اصلی‌ترین رویکرد شورای ششم از ابتدای کار، محرومیت‌زدایی بوده است و کمیسیون محرومیت‌زدایی نیز بر همین اساس تشکیل شد. محرومیت‌زدایی مسیری پر خیر و برکت است که رسیدن به آن، در وهله اول «نگاه عادلانه به تمام نقاط شهر» را می‌طلبد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز با بیان اینکه بی‌توجهی به محلات کم‌برخوردار می‌تواند باعث به وجود آمدن معضلاتی شود، تاکید کرد: این همان چیزی که استکبار جهانی از آن استقبال می‌کند و منتظر آن است.

وی سپس به بیان روند و مراحل انجام شده در راستای محرومیت‌زدایی در مناطق هدف پرداخت و گفت: با تلاش‌هایی که انجام شد، توانستیم ۳ درصد بودجه عمرانی را به مسائل حوزه محرومیت‌زدایی اختصاص دهیم. حوزه برنامه‌ریزی و راهبردی، حوزه عمرانی و اجرایی، حوزه سلامت و بهداشت، حوزه معیشت و اشتغال و حوزه فرهنگی و اجتماعی، ۵ حوزه مداخله کمیته محرومیت‌زدایی محسوب می‌شوند.

حسینی ادامه داد: با استفاده از نظرات کارشناسان، نیازهای محلات محروم شهر اولویت‌بندی شد. ابتدا کارهای زیربنایی و امنیتی که به عنوان ابتدایی‌ترین نیاز این محلات باید تامین می‌شد، سپس ایجاد امکانات خدماتی برای رسیدن به سطحی از مطلوبیت و در مرحله بعد نیز مواردی که برای رسیدن به سطح ایده‌آل، مورد نیاز بود، به طور کامل تدوین شده است و دستیابی به هر یک از این سطوح، نیازمند حضور دستگاه‌های مختلف است.

وی با بیان اینکه مناطق محروم «عارضه‌یابی» شده‌ و سند محرومیت‌زدایی بر این اساس، نوشته شده است، گفت: با توجه به این سند، شرح وظایف هر دستگاه مشخص شده است و از موازی کاری نیز جلوگیری می‌شود. در نهایت ۴۰ محله محروم تعیین شده‌اند و کارها و پروژه‌هایی که باید در هر محله انجام شود، مشخص شده‌ است.

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز بیان کرد: مسئله الحاق ۱۳ روستا به شهر شیراز در دستور کار بود که در دو سال اخیر توانستیم مقاومت کنیم و جلوی این اتفاق را بگیریم. کاری که اگر بدون مطالعه انجام می‌شد، منجر به افزایش مناطق محروم در شهر می‌شد و مشکلات بیشتری در راه محرومیت‌زدایی به وجود می‌آمد.

حسینی در پایان با اذعان به اینکه کمیته محرومیت‌زدایی شورای شهر تاکنون کمتر توانسته وارد بحث محرومیت‌زدایی از مدارس شود، این نوید را داد که در یک سال پایانی که از عمر این شورا مانده است، برنامه‌های زیادی در این زمینه طراحی شده و گزارش‌های خوبی درباره اقدامات موثر در این زمینه ارائه شود.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.