به گزارش خبرنگار مهر، حسن حمزهزاده عصر شنبه در نشست مجمع عمومی و انتخابات هیئت امنا و هیئت مدیره مجمع خیرین یاریگران زندگی بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر، مهد دلیران تنگستان و رئیس علی دلواری، پیوند وثیقی با آرمانهای بزرگ ملت ایران همچون استعمارستیزی دارد و قدمت دیرینه و تاریخ ۵ هزار ساله این استان سرشار از افتخارات پی در پی است که نقطه عطف آن مبارزه با استعمار است.
وی با بیان اینکه عرصه اقتصادی یکی از ویژگیهای استان بوشهر است، افزود: همجواری با خلیج فارس و مرز دریایی به طول بیش از ۷۰۰ کیلومتر، این استان را مبدل به سومین اقتصاد بزرگ کشور کرده که ترکیبی از اقتصادهای بزرگ و متنوع مانند نفت و گاز، پتروشیمی و ظرفیتهای متعدد دیگر از جمله نیروگاه اتمی بوشهر، شیلات و دریانوردی است.
مدیرعامل مجمع خیرین یاریگران زندگی کشور با بیان اینکه با این ویژگیها استان بوشهر رتبه اول درآمد سرانه را در کشور به خود اختصاص داده است گفت: همه این توانمندی، به همراه مشارکت خیرین و نیکوکاران فعال در این استان سبب میشود که نگاه ما به بوشهر، نگاه به یک استان معین باشد که میتواند به استانهای کم برخوردار خدمترسانی کند.
وی با بیان اینکه اعتیاد بلای خانمانسوز است و مسائل و مشکلات این آسیب اجتماعی تمام آحاد جامعه را درگیر میکند افزود: فرد معتاد ابتدا به خود، بعد به خانواده و سپس به اجتماع آسیب جدی وارد میکند، بنابراین نجات یک معتاد به مانند نجات جامعه است.
وی با بیان اینکه مجمع خیرین یاریگران زندگی در سال گذشته در کشور تأسیس شد گفت: این تشکل مردم نهاد تاکنون در ۲۷ استان تشکیل و راهاندازی شده است و تلاش میکند تا با کمک خیران و کارآفرینان، زمینه اشتغال برای معتادان بهبود یافته را فراهم کند.
مدیرعامل مجمع خیرین یاریگران زندگی کشور، با بیان اینکه اشتغال، کلید بازگشت معتادان به جامعه است، تصریح کرد: تاکنون بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ کارآفرین در سراسر کشور برای کمک به اهداف مجمع اعلام آمادگی کردهاند و بر آن هستیم که مسیر بازگشت مجدد نجاتیافتگان از دام اعتیاد به زندگی سالم را فراهم کنیم.
حمزهزاده با اشاره به اینکه اعتیاد یکی از مهمترین آسیبهای اجتماعی در دنیاست خاطرنشان کرد: بازگشت معتادان به جامعه و زندگی سالم، نیازمند تلاش و مشارکت همه بخشهای جامعه است.
وی با بیان اینکه بسیاری از معتادان بهبود یافته، توانمندیهای بالایی دارند اضافه کرد: این افراد با داشتن فرصت شغلی مناسب، میتوانند به جامعه بازگردند و زندگی جدیدی را آغاز کنند.
مدیرعامل مجمع خیرین یاریگران زندگی کشور تشکل این نهادها را بازوی مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر اعلام کرد و افزود: خیرین و کارآفرینان به میدان آمدهاند تا با یک عزم جدی به مبارزه با این پدیده شوم بپردازند.
حمزهزاده کار در این عرصه را سخت، اما شدنی دانست و تاکید کرد: هر جا مردم و خیرین به میدان آمدهاند، مشکلات و مصائب جامعه از پیش رو برداشتهاند و موفق عمل کردهاند.
وی با اشاره به شروع کار خیرین مدرسهساز از دهه ۷۰ گفت: هرگز فکر نمیکردیم زمانی برسد که ۴۰ درصد مدارس کشور را خیرین بسازند، پس باید این روش و تجربه را در حوزه مسائل اجتماعی به خصوص مبارزه با اعتیاد تکرار کنیم.