موافقت اصولی دانشگاه علم و صنعت با تاسیس دو قطب فناوری

صدا و سیما شنبه 09 اسفند 1399 - 13:11
معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه با تاسیس دو قطب فناوری «مواد و سازه‌های کامپوزیت و نانوکامپوزیت» و «باتری لیتیومی» موافقت اصولی اعلام کرد.
موافقت اصولی دانشگاه علم و صنعت با تاسیس دو قطب فناوریبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دانشگاه علم و صنعت، در پی موافقت اصولی دانشگاه با تأسیس دو قطب فناوری «مواد و سازه‌های کامپوزیت و نانوکامپوزیت» و «باتری لیتیومی»، رئیس دانشگاه علم و صنعت، در احکام جداگانه‌ای محمدحسن شجاعی فرد (عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی مکانیک) را برای مدت یک سال به عنوان «سرپرست قطب فناوری باتری لیتیومی» و محمودمهرداد شکریه (عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی مکانیک) را برای مدت یک سال به عنوان «سرپرست قطب فناوری مواد و سازه‌های کامپوزیت و نانوکامپوزیت» منصوب کرد.
قطب‌های فناوری بر اساس سیاست‌های کلان کشور در حوزه علم و فناوری و تحقق شعار دانشگاه: «سرآمد در علم و فناوری، پیشرو در کارآفرینی دانش بنیان»، توسعه و گسترش داده می‌شود تا با استفاده از ظرفیت‌های پژوهشی و فناوری، هم افزایی مناسبی را برای بومی سازی و استقلال فناورانه کشور فراهم سازد.
نزدیک کردن شاخص‌های تولید علم به شاخص‌های فناوری و تجاری سازی در حوزه فناوری قطب؛ توسعه، پویایی و کسب مرجعیت فناوری بین المللی در حوزه فناوری قطب؛ پاسخگویی به نیاز‌های فناورانه کشور و توسعه تعاملات صنعتی در حوزه فناوری قطب؛ سازماندهی و انسجام بخشی به فعالیت‌های اعضای قطب، از اهداف قطب‌های فناورانه به شمار می‌روند.
از سال گذشته نیز سه قطب فناوری «حمل و نقل ریلی»، «کاتالیست‌های ناهمگن» و «مسکن سبز و مجتمع‌های زیستی پایدار» در دانشگاه فعالیت خود را آغاز کرده اند که با این احتساب، شمار قطب‌های فناوری دانشگاه به پنح قطب افزایش یافته است.

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.