نجمن آلرژی و آسم آلمان اعلام کرد که آلرژی ماهی یک آلرژی غذایی است. این به معنای ظهور واکنشهای آلرژیک به یک پروتئین خاص هنگام خوردن ماهی است.
به گزارش رکنا ، این انجمن توضیح داد که این پاسخهای آلرژیک با مشکلات گوارشی مانند درد شکم، اسهال و مشکلات پوستی مانند خارش، قرمزی و جوش بروز پیدا میکنند.
در بعضی موارد ممکن است علائم شدیدی مانند تنگی نفس و شوک آلرژیک ایجاد شود که ممکن است جان فرد را نیز تهدید کند. برای جلوگیری از این خطرات سلامتی، بیماران باید از خوردن ماهی و همچنین کپسولهای حاوی روغن ماهی اجتناب کنند.
از طرف دیگر، بیماران باید فقدان عناصری که ناشی از عدم مصرف ماهی است، چون ید، ویتامین دی و اسیدهای چرب امگا ۳ را جبران کنند.
شیر و فرآوردههای آن و تخم مرغ منابع غذایی غنی از ید هستند، در حالی که بدن میتواند از طریق قرار گرفتن در معرض نور خورشید و همچنین با خوردن غذاهای غنی از ویتامین دی مانند تخم مرغ و شیر به تولید این ویتامین کمک کند.
در مورد منابع غذایی غنی از اسیدهای چرب امگا ۳، نیز باید گفت که روغنهای گیاهی مانندروغن بذر کتان و روغن سویا گزینههای خوبی هستند.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.