از کجا بفهمیم به ماهی آلرژی داریم؟

رکنا شنبه 09 اسفند 1399 - 14:24
سلامت رکنا : برخی افراد به ماهی و غذاهای دریایی آلرژی دارند.
از کجا بفهمیم به ماهی آلرژی داریم؟

نجمن آلرژی و آسم آلمان اعلام کرد که آلرژی ماهی یک آلرژی غذایی است. این به معنای ظهور واکنش‌های آلرژیک به یک پروتئین خاص هنگام خوردن ماهی است.

به گزارش رکنا ، این انجمن توضیح داد که این پاسخ‌های آلرژیک با مشکلات گوارشی مانند درد شکم، اسهال و مشکلات پوستی مانند خارش، قرمزی و جوش بروز پیدا می‌کنند.

در بعضی موارد ممکن است علائم شدیدی مانند تنگی نفس و شوک آلرژیک ایجاد شود که ممکن است جان فرد را نیز تهدید کند. برای جلوگیری از این خطرات سلامتی، بیماران باید از خوردن ماهی و همچنین کپسول‌های حاوی روغن ماهی اجتناب کنند.

جبران کمبود ماهی در بدن افراد آلرژیک

از طرف دیگر، بیماران باید فقدان عناصری که ناشی از عدم مصرف ماهی است، چون ید، ویتامین دی و اسید‌های چرب امگا ۳ را جبران کنند.

شیر و فرآورده‌های آن و تخم مرغ منابع غذایی غنی از ید هستند، در حالی که بدن می‌تواند از طریق قرار گرفتن در معرض نور خورشید و همچنین با خوردن غذا‌های غنی از ویتامین دی مانند تخم مرغ و شیر به تولید این ویتامین کمک کند.

در مورد منابع غذایی غنی از اسید‌های چرب امگا ۳، نیز باید گفت که روغن‌های گیاهی مانندروغن بذر کتان و روغن سویا گزینه‌های خوبی هستند.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.