تولید سالانه ۱۰۰۰ تن قارچ خوراکی در همدان

خبرگزاری ایسنا پنج شنبه 26 بهمن 1402 - 12:38
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان از رتبه دوم شهرستان همدان در تولید قارچ خوراکی و کمپوست در سطح استان خبر داد.

رحمان ایرانپور اظهار کرد: همدان دارای سه واحد صنعتی پرورش قارچ خوراکی با مجموع ظرفیت اسمی ۲ هزار و ۲۰۰ تن در سال است.

وی بیان کرد: سطح زیر کشت سالانه قارچ خوراکی شهرستان بیش از ۵۵ هزار مترمربع بوده که با این میزان سطح زیر کشت، میانگین  ۱۰۰۰ تن قارچ خوراکی تولید می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان، ایرانپور عملکرد تولید قارچ خوراکی در همدان را به طور متوسط ۱۸ کیلوگرم در هر مترمربع برشمرد و خاطر نشان کرد: یک واحد تولید کمپوست نیز با ظرفیت اسمی ۱۰۰۰۰ تن در سال در شهرستان همدان فعالیت دارد ، که این واحد برای بیش از ۷۰ نفر اشتغالزایی ایجاد کرده است.

وی در پایان اضافه کرد: قارچ‌ها از لحاظ ارزش مصرفی به سه دسته تقسیم می‌شوند، خوراکی، سمی و دارویی همچنین قارچ‌های خوراکی به دو دسته قارچ مصرفی و دکمه‌ای تقسیم می‌شوند.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.