دانشگاه علوم پزشکی همدان و بخارا وارد همکاری‌های مشترک می‌شوند

خبرگزاری ایسنا پنج شنبه 26 بهمن 1402 - 13:08
در سفر هیأت رسمی بخارا (ازبکستان) به استان همدان، در زمینه همکاری‌های مشترک در حوزه‌های علمی، تحقیقاتی، فناوری و... بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

فریدالدین نصریوف، سفیر ازبکستان در ایران پنجشنبه ۲۶ بهمن در نشست تخصصی رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی همدان و بوعلی با هیأت رسمی بخارا_ازبکستان، بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های مشترک علمی، تحقیقاتی و فنی در استان‌های همدان و بخارا تأکید و اظهار کرد: اطلاعات خوبی در این نشست رد و بدل شد که می‌تواند در راستای معرفی ظرفیت‌های مشترک در دو استان و افزایش روابط و تقویت تعاملات مورد استفاده قرار گیرد.

وی با معرفی برخی از ظرفیت‌های منطقه‌ای و کشوری ازبکستان مطرح کرد: کشور ازبکستان بعد از استقلال در سال ۱۹۹۱، جهش‌های متعددی را در حوزه جمعیت، صنعت و... تجربه کرده است که در راستای همسو کردن این ظرفیت‌ها و توسعه همه جانبه، تعامل با کشورهای منطقه را مد نظر قرار داده‌ایم.

سفیر ازبکستان در ایران ادامه داد: سالانه یک میلیون کودک در ازبکستان متولد می‌شود چراکه بعد از استقلال این کشور، پیشرفت زندگی و افزایش جمعیت در مدت 30 سال با شتاب بالایی دنبال شد و در این راستا به دنبال تحقق اهداف تعالی و توسعه بیشتر هستیم.

وی بیان کرد: در ازبکستان بهترین شرایط برای تحصیل در داخل کشور و در دیگر کشورها فراهم شده و دخترها و پسرها در دیگر کشورها بهترین مراتب و جایگاه تحصیلی را به دست می آورند به ویژه برای دختران، دولت امتیازهای ویژه‌ای از جمله تقبل هزینه تحصیل را منظور کرده است.

فریدالدین نصریوف با بیان اینکه در ازبکستان حمایت از دانشگاه‌های خصوصی و دولتی بسیار است، اظهار کرد: بر این اساس، ما آماده میزبانی و تقویت تعاملات در حوزه دانشگاهی و صنعت با کشور ایران به ویژه استان همدان هستیم.

دانشگاه علوم پزشکی همدان و بخارا وارد همکاری‌های مشترک می‌شوند

دکتر محمدمهدی مجذوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان هم با اشاره به آمادگی این دانشگاه در راستای تقویت تعاملات و همکاری در زمینه‌های تخصصی علمی، درمانی و پژوهشی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی همدان از وجود ۵۲۵ هیأت علمی و ۱۴ هزار پرسنل و ۷۰۰۰ دانشجو برخوردار است.

وی افزود: ۱۱ دانشکده و معاونت بین‌الملل، ۶۰ آزمایشگاه و ۲۰ مرکز تحقیقاتی در این مجموعه فعال است و دانشگاه در رتبه‌بندی بین‌المللی شانگهای بین ۲۰۰ دانشگاه برتر دنیا قرار گرفته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: از اهداف این دانشگاه، بین‌المللی‌سازی است و در زمینه آموزش، همکاری‌هایی را با دیگر کشورها از جمله عراق آغاز کرده‌ایم و از بیش از ۱۰ کشور پذیرش دانشجو داریم و این آمادگی را داریم که به موضوع تبادل استاد هم ورود کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه فناوری به تولید ۸۲ محصول دست یافته‌ایم که دستگاه سنگ‌شکن کلیه و مواد غذایی ویژه برخی بیماری‌های از جمله این تولیدات است، همچنین از دیگر ظرفیت‌های این دانشگاه این است که هشت واحد پذیرش بیمار Ipd در استان داریم و آماده پذیرش بیمار و ارائه خدمات در همه حوزه‌های سلامت هستیم.

مجذوبی با بیان اینکه هزینه اعمال جراحی، در استان ما ۳۰ تا ۵۰ درصد از برخی کشورهای منطقه کمتر است، تصریح کرد: توریسم سلامت یکی از حوزه‌های اثرگذار و مهم در تعاملات مشترک است که می‌تواند محور هم‌افزایی دو استان قرار گیرد.

دکتر حسین رضوان، رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا نیز در این جلسه به تبیین ظرفیت‌ها و امکانات این دانشگاه پرداخت.

در پایان این دیدار هدایایی از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان به رسم یادبود به سفیر ازبکستان و هیأت همراه اهدا شد.

انتهای پیام 

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.