اقتصادنیوز: رشتههای زعفران باعث میشوند که بدنتان در برابر آنفولانزا، سرفه و سرماخوردگی مقاوم باشد. زعفران حاوی مواد معدنی و ترکیباتی مثل آهن، منیزیم، پتاسیم، کلسیم، زینک و ... است.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از جام جم آنلاین، زعفران که با نام طلای سرخ شناخته میشوند خواص بیشماری دارد. حاوی مواد معدنی و ترکیباتی مثل آهن، منیزیم، پتاسیم، کلسیم، زینک و ... است که بدن را گرم نگه میدارد و از خشکیِ بدن محافظت و جلوگیری میکند.
گرمای موجود در زعفران باعث میشود که بدنتان در برابر آنفولانزا، سرفه و سرماخوردگی مقاوم باشد. میتوانید آن را داخل شیر گرم استفاده کنید یا حتی برنج زعفرانی بخورید.

منبع خبر "
اقتصادنیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.