احسان شریفی

خبرگزاری مهر سه شنبه 08 اسفند 1402 - 19:29
تهران- «احسان شریفی» به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» پیوست.
  • استان: تهران
  • حوزه انتخابیه: تهران، ری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر
  • شعار: استفاده از ظرفیت علمی جوانان، به کارگیری نظرات نخبگان و دانشگاهیان، برخورد قاطع و مبارزه با رانت و فساد

پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

احسان شریفی یکی از داوطلبین نمایندگی دوازدهیمن دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر است، که در زیر رزومه کوتاهی از وی و پاسخ‌هایش به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را می‌خوانید:

رزومه:

- احسان شریفی کاندیدای مستقل متولد شهرری ساکن تهران شاغل در واحد فنی و عمرانی شهرداری ۱۵ سال سابقه اجرایی و مدیریت پروژه‌های عمرانی و زیرساختی شامل ابنیه و مستحدثات بیمارستانی و درمانی و همچنین بیش از ۲۰ پروژه راهسازی در قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) و ش

  • سوالات کشوری:

* مهم‌ترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟

مهمترین آسیب کارکردی از نظر بنده این است که به جای پیگیری منافع ملت و عامه قشر زحمت کش جامعه شاهد دنبال نمودن اهداف جناحی هستیم و شعارهای مقام معظم رهبری در خصوص نام گذاری سال‌ها به خوبی هدف گذاری و دنبال نمی‌شوند.

*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟

برگزاری جلسات کارشناسی و استفاده از نظرات نخبگان و برخورد قاطع با افراد و موانع سر راه این مهم.

*نمایندگان چرا نباید ا سیر تجمل‌گرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟

به گفته شهید بهشتی استناد می‌کنم که فرمودند: ما شیفتگان خدمت هستیم نه تشنگان قدرت پس باید ضمن انتخاب کاندیدای اصلح و مردمی، گردش مالی و وضعیت معیشتی نمایندگان شفاف باشد.‌

*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاه‌ها چه تأثیری می‌تواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلی‌گاه این همراهی و همکاری چیست؟

برگزاری کارگروه‌ها و جلسات میان قوا و در راستای مطالبات مردم و عدم سوگیری و عدم دخیل نمودن غرایض شخصی و جناحی و کار برای ملت باعث ایجاد اعتماد میان مردم و قوا خواهد شد.

*مسؤولیت پذیری در قبا ل مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟

عدم مسئولیت پذیری سبب یأس و دلسردی ملت از نمایندگان خواهد شد و متعاقباً مطالبات به حق مردم پیگیری نشده و بر زمین خواهد ماند.

*مردمی بودن یک ی از خصیصه‌های مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه می‌تواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوام‌زدگی و طرح شعارهای غیر واقع‌بینانه اسیر شود؟

برگزاری جلسات منظم ملاقات مردمی و ارائه گزارش‌های عملکرد به صورت مرتب به مردم و پاسخ به ابهامات، سوالات و مطالبه گری مردم از وظایف ذاتی نماینده است. نماینده به عنوان وکیل مردم وارد مجلس شده و بر او وظیفه است که از بدنه مردم جدا نشود.

* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟

ارائه توضیح به ملت در این خصوص که پیشرفت منطقه‌ای در گرو پیشرفت کل کشور بوده و نمایندگان که بودجه‌های تخصیص یافته را از درآمدهای کل کشور تصویب می‌کنند وظیفه رسیدگی به مسائل کل ملت شریف ایران را دارند و بخصوص در قبال قشر آسیب پذیر و محروم مسئولند.

  • سوالات استانی:

*استان تهران با کمبود سرانه‌های آموزشی، ورزشی، فضای سبز و… در اکثر مناطق خود به ویژه پردیس مواجه است، برای حل این معضل چه تدابیر عاجلی باید اندیشید؟

نیروی انسانی بخصوص جوانان یک کشور ارزشمندترین سرمایه‌های یک کشور هستند، پس بنابراین برای ایجاد شوق و کاشتن بذر امید در دل ملت ابتدا باید بحث آموزشی، ورزشی و فرهنگی پیگیری و سپس تخصیص بودجه به مناطق با محرومیت بیشتر صورت پذیرد.

*آلودگی هوا و فرسودگی حمل و نقل عمومی یکی از رایج‌ترین معضلات استان تهران است، برای حل این دو مساله چه برنامه‌ای دارید؟

در ابتدا باید با انحصار طلبی مبارزه جدی صورت پذیرد تا خودروهای با کیفیت و کم مصرف و به روز وارد چرخه ناوگان عمومی شود و برای آلودگی هوا علاوه بر این موضوع، سرمایه گذاری در منابع تجدید پذیر صورت گرفته و بودجه مناسبی برای به روز کردن نیروگاه‌ها و ساخت و تجهیز مراکز صنعتی موجود تخصیص یابد و تمرکز زدایی کارخانه جات از مرکز شهر نیز باید در دستور کار قرار گیرد.

*حاشیه نشینی و مهاجرت پذیری بالای تهران یکی از مسائلی است، که این استان و به خصوص شهر تهران را همواره با خود درگیر کرده است، این دو معضل چگونه مدیریت می‌شوند؟

رأی جلوگیری از مهاجرت بایستی بخش خصوصی تقویت شده و با به روز کردن کشاورزی، دامداری و صنعتی و تخصیص تسهیلات آسان پرداخت برای مردم و ایجاد امنیت شغلی و امکانات آموزشی و بهداشتی از مهاجرت بی رویه جلوگیری شود. پیگیری جدی نهضت ملی مسکن و طرح‌های به جای مانده از دوره‌های قبل و ارائه تسهیلات به دهک‌های پایین جامعه نیز می‌تواند راهکارهای مؤثر برای مقابله با حاشیه نشینی باشد.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.