به گزارش رکنا، برای تهیه چای با طعم متفاوت کافی است کمی چای سیاه را تفت دهید. شکر، شکر قهوه ای یا نبات را حل کنید تا کاراملی شود. حالا چند برش پرتقال به آن بیفزایید و آب جوش بریزید تا دم بکشد. نوش جان.
منبع خبر "
رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.