(تصاویر) رشته‌ خوشکار، شیرینی سنتی گیلان

فرارو دوشنبه 21 اسفند 1402 - 13:23
رشته خوشکار یکی از شیرینی‌های سنتی خوشمزه و پرطرفدار گیلان است که با ذوق و سلیقه و مهارت خاصی تهیه و با چای مصرف می‌شود؛ این شیرینی محلی در ماه مبارک رمضان زینت‌بخش سفره‌های افطار مردم سراسر استان گیلان است. محتویات اصلی این شیرینی سنتی آرد برنج، شکر، مغز گردو و ادویه‌جات معطر نظیر هِل و دارچین است؛ رشته خوشکار روی یک سینی از جنس مس آماده می‌شود و پس از تحویل به مشتری باید آن را در خانه با کمی کره یا روغن تفت داد، سپس آن را در شربتی آماده شده از آب، شکر، دارچین و هل قرار داد و پس از تنها چند ثانیه و شیرین شدنش، آن را مصرف کرد.

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.