طرز تهیه رشته پلو برای چهارشنبه سوری + فیلم

رکنا سه شنبه 22 اسفند 1402 - 10:44
رکنا: دستور پخت رشته پلو را به عنوان شام مخصوص امشب که شب چهارشنبه سوری است آموزش می دهیم.
طرز تهیه رشته پلو برای چهارشنبه سوری + فیلم

به گزارش رکنا، از قدیم در سنت ما ایرانی ها گفته اند که رشته پلو غذای مخصوص چهارشنبه سوری است؛ حالا به نظرتان واقعا با خوردن رشته پلو رشته تمام امور در سال جدید می افتد دست مان؟ البته که بدون تلاش و پشتکار خیر! طرز تهیه رشته پلو به طور مفصل شرح داده شده است.

مواد لازم برای 3 نفر:

پیاز یک عدد برای سرخ کردن و تزیین

کشمش

قیصی پلویی

برگه زردآلو

زعفران یک تا 2 قاشق غذاخوری

برنج 3/5 پیمانه 140 گرمی

گوشت چرخ کرده 300 گرم

پیاز رنده شده برای گوشت

رشته پلویی

سیب زمینی و کنجد برای تهدیگ

طرز تهیه:

اول پیاز را سرخ می کنیم. روغن زیاد بریزید که همه جایش را بپوشاند و یکدست خرد کنید. کمک می کند به یکدست سرخ شدن و خوشرنگ شدنش.

قیصی، برگه زردآلو و کشمش را بعد از یک ساعت خیس کردن با کمی آب جوش تفت بدهید و برای تزئین کنار بگذارید.

قابلمه را حالا آماده کنید. روغن بریزید. داغ که شد کنجد و سیب زمینی بریزید کف قابلمه.

پخت برنج به روش آبکش:

برنج را 3 ساعت با آب نمک خیس کنید، بعد داخل آب جوش بریزید. کمی که پخت در اواخر پختش رشته محلی ها را بریزید داخل آب.

روش کته:

برنج را با آب و روغن و نمک بگذارید بپزد. آبش که بخار شد و کمی آب داخل قابلمه مانده بود رشته ها را بریزید و درش را ببندید تا بپزد.

حالا برنج نیم پز (روش آبکش) را لایه لایه داخل قابلمه بریزید و با پیاز داغ و کره یا روغن و پیاز داغ بگذارید بپزد.

با کشمش، پیاز داغ و .... تزئین کنید.

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.