برای وعده های سحر و افطار به سهل الهضم و یا کند هضم بودن غذا دقت کنیم

بهداشت نیوز شنبه 26 اسفند 1402 - 15:00

به گزارش بهداشت نیوز، دکتر زهرا اباصلتی افزود: استفاده از غذاهای سهل الهضم نظیر حلیم بدون روغن، پوره سیب زمینی، انواع خورش یا خوراک کم چرب (خوراک مرغ: مرغ+ سبزی های آب پز مثل سیب زمینی، هویج و قارچ)، خوراک گوشت کم چربی، ماهی که داخل فر به صورت کبابی تهیه شده باشد، انواع سوپ یا آش رقیق و کم چرب، تخم مرغ آب پز، فرنی در افطار توصیه می شود.
وی غذاهایی نظیر آش رشته، حلیم با روغن، غذاهای چرب،کتلت و کوکو، املت خرما یا تمریه خرما (تخم مرغ+خرما+روغن)، ماکارونی، شیر برنج ،را از جمله غذاهای کندهضم برشمرد و گفت: مصرف غذاهای سرخ کردنی که باعث سوء هاضمه، سوزش معده و افزایش وزن می شود باید محدود شود و رژیم غذایی به نسبت مناسبی شامل همه گروه های میوه ها، سبزی ها، گوشت، مرغ، ماهی، نان، غلات و لبنیات باشد.

دکتر اباصلتی همچنین نوشیدن بیش از اندازه چای در وعده سحری را عامل افزایش دفع ادرار و از دست رفتن نمک های معدنی مورد نیاز بدن در طول روز برشمرد و توصیه کرد: در وعده های سحری و افطار از پرخوری، مصرف غذاهای چرب و سرخ کردنی و غذاهای حاوی مقادیر زیاد قندهای ساده مثل قند و شکر پرهیز کنید.

رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در طول ماه مبارک رمضان رژیم غذایی باید در حد امکان ساده باشد و با حالت عادی خیلی تفاوت نکند افزود: رژیم غذایی باید به گونه ای باشد که وزن ما ثابت بماند (نه کاهش یابد و نه افزایـش) ولیکـن اگر افرادی اضافه وزن دارند ماه مبارک رمضان فرصت مناسبی برای تعدیل وزن آن ها به شمار می آید.

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.