مسعود شکرانی روز دوشنبه در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان مرند، نانوایی ها را یکی از مهمترین مشاغل مرتبط با سلامت مردم بیان کرد و افزود: متاسفانه برابر گزارش ستاد ملی کرونا در سطح کشور، نانوایی ها کمترین رعایت شیوه نامه های بهداشتی را داشته اند.
وی تاکید کرد: اهتمام ویژه بر انجام اقدامات لازم برای رعایت پروتکل های بهداشتی توسط نانوایی ها و همچنین نظارت شبکه بهداشت و درمان، اتاق اصناف و اتحادیه صنفی در این موضوع بسیار ضروری و حیاتی است و واحدهای متخلف باید در سریعترین زمان توجیه شوند، در غیر این صورت با واحدهای متخلف برخورد خواهد شد.
معاون توسعه و برنامه ریزی فرماندار مرند با اشاره به ضرورت استمرار نظارت بر نانوایی ها از سوی دستگاه های مسوول اظهار کرد: نظارت بر کیفیت پخت و فعالیت نانوایی ها در مناطق روستایی و شهرهای اقماری با استفاده از ظرفیت دهیاریها و بازرسان افتخاری تشدید شود.
وی همچنین به عدم صدور پروانه جدید نانوایی برابر بخشنامه ابلاغی وزارت صمت اشاره کرد و گفت: واحدهایی که بدون پروانه کسب فعالیت می کنند، باید سریع جمع آوری شوند.