هوش مصنوعی این امکان را فراهم کرده است تا کاربران بتوانند عکسهای قدیمی را به فایلهای متحرک تبدیل کنند.
خبرگزاری میزان _ فارس به نقل از نیواطلس نوشت: شرکت مای هریتیج این فناوری موسوم به نوستالژی عمیق را از طریق سایت خود در دسترس علاقمندان قرار داده است. سیستم یادشده عکسهای اقوام و خویشان درگذشته را دریافت میکند و آنها را به فایلهای متحرک مبدل میکند. افراد در این فایلها در حال لبخند زدن، پلک زدن و حرکت دادن سر و صورت خود به اطراف هستند.
فناوری هوش مصنوعی و یکی از انواع آن موسوم به جعل عمیق یا دیپ فیک به سرعت در حال گسترش بوده و هر روز کاربردهای تازهای پیدا میکند. از این فناوری میتوان برای تهیه انواع عکس و ویدئوی جعلی از افراد مختلف استفاده کرد و گفتار و اظهارات غیرواقعی را به اشخاص نسبت داد. اما فناوری یادشده این بار کارکردی خاطره انگیز پیدا کرده است.
سایت مای هریتیج به فاصله کوتاهی بعد از دریافت عکس، آن را بررسی و بهینه سازی میکند و سپس حرکات مختلف را به عکس اضافه میکند و در نهایت فایلی را با فرمت mp ۴ تحویل میدهد. برای استفاده از این خدمات باید از حساب کاربری گوگل یا فیس بوک خود استفاده کنید.
کیفیت تصویر متحرک سازی نهایی شده وابستگی زیادی به عکس اولیه ارائه شده توسط کاربر دارد و بهتر است عکسی آپلود شود که در آن صورت فرد به طور کامل مشخص باشد و وی در حال نگاه مستقیم به روبرو باشد. به فاصله ۴۸ ساعت از راه اندازی وب سایت مای هریتیج برای ارائه این خدمات بیش از یک میلیوند عکس در آن آپلود شد.
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
منبع خبر "
خبرگزاری میزان" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.