تدوین الگوی غذای سالم/جلوگیری از بیماری های گوارشی

خبرگزاری مهر چهارشنبه 15 فروردین 1403 - 12:54
رئیس سازمان غذا و دارو، از توسعه تولید غذاهای سودمند و فراسودمند در کنار تقویت فرایندهای کنترلی برای بالا بردن کیفیت غذا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید حیدر محمدی اظهار کرد: اندازه‌گیری باقیمانده سموم مانند نیترات و آلاینده‌ها در محصولات غذایی که در حال انجام است در سال جدید توسعه خواهد یافت.

وی افزود: الگوی غذای سالم با محوریت کاهش مصرف قند، چربی و نمک، از برنامه‌های ما برای تدوین الگوی غذای سالم در کشور است و غنی سازی فرآورده‌های غذایی با ریز مغذی‌ها که در سالیان گذشته با آهن و اسید فولیک در نان و آرد شروع شده و سپس با غنی‌سازی شیر با ویتامین D دنبال شد، سال گذشته با غنی‌سازی آرد با ویتامین D مورد پیگیری قرار گرفت و در حوزه تولید صنعتی و سنتی نان کامل توفیقاتی حاصل شد.

محمدی با اشاره به لزوم آشنایی صنایع با فرهنگ نان کامل، گفت: یکی از اقدامات اساسی در جلوگیری از بیماری‌های گوارشی و بهبود مشکلات گوارشی می‌تواند ترویج تولید و مصرف نان کامل با همکاری صنایع تولیدکننده نان صنعتی باشد.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.