پلمب کارگاهی که فلافل غیربهداشتی در سطح کرج توزیع می‌کرد

خبرگزاری ایسنا یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 14:45
دانشگاه علوم پزشکی البرز از پلمب یک کارگاه زیرزمینی تهیه فلافل و ساندویچ خبر داد.

به گزارش ایسنا، دانشگاه علوم پزشکی البرز روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت اعلام کرد: یک کارگاه زیرزمینی که به صورت غیرمجاز و در شرایط غیر بهداشتی اقدام به تهیه فلافل، ساندویچ و... می‌کرد توسط کارشناسان بهداشت مرکز بهداشت غرب کرج کشف و پلمب شد.

گفتنی است این واحد محصولات خود را توسط چرخ‌های سیار در منطقه عرضه می‌کرد.

بیش از ۳۰ کیلو گرم از مواد آماده شده و سبزیجاتی که بدون طی مراحل گندزدایی خرد شده بود هم امحا گردید.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.