به گزارش ایسنا، سید نظام الدین موسوی در نشست خبری خود در خبرگزاری دانشجویان ایران بیان کرد: ۲۱ اردیبهشت ماه روز جمعه انتخابات دور دوم دوازدهمین دوره مجلس برگزار می شود. در دوره اول در حوزه انتخابیه تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات و پردیس ۱۴ نفر از کاندیداها به مجلس راه یافتند و در انتخابات روز جمعه مردم عزیز برای ۱۶ نفر منتخب جدید تصمیم گیری می کنند. در این دوره مانند مرحله اول ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب امنا حضور فعالی دارد. در مرحله اول ۷ نفر از ائتلاف امنا راه یافتند در این مرحله هم ۱۵ نفر از نامزدهای امنا در انتخابات حصور دارند. ائتلاف امنا برنامه ریزیهای مختلفی داشته و نامزدهای این ائتلاف نشست های کارشناسی و گروهی داشتند.
وی در ادامه اظهار کرد: به نوبه خود یک تجربه جدید سیاسی است. معمولا در آستانه انتخابات رقابتها بالا می رود. لیست ها و جریان ها فعال نگاه ها و دیدگاه های خود را مطرح می کنند تا مردم بتوانند انتخاب دقیق و درستی داشته باشند. ما در ائتلاف امنا هم در دوره قبل و هم دوره فعلی تاکید بر چند نکته اساسی داشتیم. ائتلاف امنا بر اساس چارچوب و اصول وارد انتخابات شد. ما معتقد بودیم در عرصه سیاست دوره پدرخواندگی و شخص محوری گدشته و باید به سمت شاخص ها حرکت کنیم. برای انتخاب نامزدها باید شاخص ها را رعایت کنیم. شخص نمی تواند شاخص انتخاب درست نامزدها باشد. از ابتدا بر تحول تاکید داشتیم. کشور نیازمند تحول جدی در عرصه تصمیم گیری و اجراست. نامزدها را هم بر همین اساس انتخاب کردیم. حدود هزار کاندیدها را بررسی کردیم و بر اساس شاخص ها به این ۳۰ نفر رسیده بودیم
دبیر ائتلاف امنا در ادامه تصریح کرد: امنا یک ائتلاف جدید در عرصه سیاسی بود شاید موقعی که امنا اعلام تاسیس کرد خیلی ها باور نمی کردند به عنوان قطب جدی وارد عرصه سیاسی شود. خیلی ها حتی از دوستان و همفکرهای ما حتی تحلیل گرها سیاسی مساله را جدی نمی گرفتند و فکر نمی کردند این جریان بتواند در انتخابات تاثیرگذار باشد. بخشی از دلایل تاسیس امنا برهم زدن همین جریان بود. اینکه فقط یک گروه باید برای مردم تصمیم بگیرد. این فضا شکست و ائتلاف امنا و برخی از گروه های جدید معادله انتخابات را برهم زدند و ترکیب منتخبین دوره اول در تهران نشان داد که مردم مثل گدشته به یک لیست و یک جریان رای ندادند بلکه دست به انتخاب زدند و ائتلاف امنا اثرگذاری زیادی داشت. بعد از پایان مرحله اول تصور ما این بود فضای انتخابات به سمتی می رود که از دور اول عبرت گرفته می شود. در دور اول مدل انتخاب مردم پیام هایی داشت. طبیعتا جریان های سیاسی پویا تلاش می کنند آسیب های وارد بر خود را ترمیم کنند و از مدل رفتار مردم برای خود مدل رفتاری جدیدی طراحی کنند. فکر کردیم در دور دوم شاهد یک رقابت مبتنی بر برنامه باشیم. در این مدت که از زمان برگزاری مرحله اول گذشت متمرکز بر طراحی برنامه برای مجلس آینده بودیم. جلسات متعددی با اقشار مختلف داشتیم تا بتوانیم یک نظام مسایلی را از زبان مردم دریافت کنیم و در دور دوم مطرح کنیم و فصای انتخابات به گونه ای باشد که بلافاصله در صورت اخذ رای مردم وارد طراحی اقداماتی برای عمل فعال در محلس شویم. واقعیت این در حوزه اقتصادی در ائتلاف امنا برای رفع مشکلات اقتصادی مردم که حول ایده هایی نظیر دلار زدایی مطرح می شود ما پیگیری می کردیم.
وی در ادامه تاکید کرد: اما متاسفانه آنچه شاهدیم در آستانه انتخابات به واسطه تاثیری که گفتمان امنا داشته شاهد تخریب های متعددی هستیم. عملیات تخریبی سنگینی علیه امنا به صورت کلی و جزیی صورت گرفته است. پول پاشیهای سنگینی در فضای مجازی صورت می گیرد. اختلاف افکنی ها درون امنا که گاهی ما به آن میخندیم که اصلا وجهی از واقعیت ندارد. بیان میکنند فلان گروه از امنا جدا شد. چه چیزی را می خواهند بیان کنند؟ گفتمان امنا در بدنه ملت طرفدارانی دارد؛ حتی اگر این اشخاص حاضر در امنا نباشند این نوع نگاه و این تفکر برای خود نهادسازی و ساختارسازی سیاسی خواهد کرد. این تخریب ها و هتاکی ها بیش از اینکه نشانی از واقعیت داشته باشد ناشی از ترس است. در آستانه انتخابات برخی جریان ها سیاسی بداخلاقی می کنند.
ادامه دارد