حضور شخصیت‌ها در مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم

خبرگزاری ایسنا جمعه 21 اردیبهشت 1403 - 09:40
به گزارش ایسنا، مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از ساعت ۸ صبح امروز-۲۱ اردیبهشت آغاز شد و در این گزارش می توانید حضور شخصیت هایی را که در این دوره از انتخابات شرکت کردند را مرور کنید.

به گزارش ایسنا، مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ساعت ۸ جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ با دستور وزیر کشور همزمان در حوزه‌هایی که انتخابات در آن‌ها به دور دوم کشیده شده است، آغاز شد.

در این دوره،‌ در هشت حوزه از جمله تهران و هفت حوزه انتخابیه دیگر انتخابات به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود که بیش از ۶۰ درصد نمایندگان را شامل می‌شود.

حضور شخصیت‌ در مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم

حضرت آیت الله خامنه ای

در دقایق اولیه آغاز رای گیری،‌ رهبر انقلاب اسلامی پس از آنکه رای خود را به صندوق انداختند و در بیاناتی تاکید کردند:  انتخابات فی نفسه یک کار اساسی و مهمی برای کشور و برای مردم است. انتخابات نشانه‌ی حضور مردم است، نشانه‌ی اراده و تصمیم گیری مردم است. بنابراین وظیفه‌ی ملّی هر انسانی که مایل است کشور پیشرفت داشته باشد، کار بکند و به مقاصد بزرگ نزدیک بشود، این است که در انتخابات شرکت کنند. مرحله‌ی اول و دوم انتخابات هیچ فرقی با هم ندارد. همان اهمیتی که مرحله‌ی اول دارد مرحله‌ی دوم هم دارد.

حضور شخصیت‌ در مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم

وزیر کشور

احمد وحیدی وزیر کشور، پس از اعلام شروع رسمی دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی و بازدید از ستاد انتخابات کشور، رأی خود را به شکل الکترونیکی ثبت کرد.

حضور شخصیت‌ در مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم

مجید میراحمدی معاون انتظامی و امنیتی وزارت کشور

حضور شخصیت‌ در مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات

عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور در جمع خبرنگاران حاضر در محل ستاد انتخابات کشور، آماری از برگزاری الکترونیکی ارائه کرد و افزود: با گذشت ۸۰ دقیقه از انتخابات آخرین آمار سامانه پایش حوزه‌های انتخابیه دریافت کردم ۹۹.۷ درصد دستگاه‌ها تا این ساعت بیش از یکبار وصل شدند و ۹۹ درصد استعلامات هم به شکل برخط انجام شده و نشان می‌دهد زیرساخت‌های ارتباطی کشور برای انتخابات فراهم است.

لازم به ذکر است که در انتخابات تمام الکترونیکی، علاوه بر احراز هویت رأی دهندگان، ثبت رأی و شمارش آن هم الکترونیکی است. در این روش، به رأی‌دهندگان به جای تعرفه کاغذی، «کارت تعرفه» داده می‌شود. کارت‌های تعرفه روی محلی مشخص از صندوق‌های الکترونیکی گذاشته می‌شود و رأی دهندگان شماره (کد) نامزدها را ثبت می‌کنند.

کسانی که در مرحله اول رای نداده باشند، می توانند در هر حوزه ای رای دهند. کسانی که در مرحله اول در یک حوزه انتخابیه رای داده باشند، فقط در همان حوزه می توانند در مرحله دوم رای بدهند. متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ به قبل می توانند در این انتخابات شرکت کنند.

بازه سنی برای شرکت در انتخابات ۱۸ سال است؛ بنابراین افراد متولد پیش ۱۳۸۵/۲/۲۱می‌توانند در انتخابات روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه شرکت نمایند. تشخیص اینکه افراد در مرحله اول در چه حوزه ای رای داده اند از طریق دستگاه احراز هویت و سیستم های موجود در شعب اخذ رای انجام می گیرد.

ادامه دارد...

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.