به گزارش رکنا، طرز تهیه شام امشب را فرا بگیرید که برای مهمانی ها بسیار مناسب است. من از خوراک گوشت چیکا استفاده کردم که بدون مواد نگهدارنده است و بسته بندی شان طوری است که حتی هیچ میکروارگانیسمی واردش نمی شود.
گوشت پخته شده
پیاز
جعفری
پنیر پیتزا
نصف پیمانه آب
خمیر پیراشکی (من آماده استفاده کردم)
نصف پیمانه آب داغ را به 1/5 پیمانه آرد اضافه کنید و ورز بدهید تا زمانی که به دست نچسبد. داخل ظرف بگذارید و رویش را بپوشانید و 25 دقیقه استراحت بدهید.
خمیر را به شکل دایره توخالی در بیاورید و برش بزنید (اندازه گردو) و سپس با وردنه پهنش کنید.
اول با مقداری روغن و با حرارت کم تفت بدهید.
سپس آب را اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا آب با حرارت ملایم تبخیر شود. سپس آب گوشت را اضافه کنید و تفت بدهید.
با جعفری و سس بالزامیک نوش جان کنید!