واکنش پنیر چیست؟ / ارتباط آن با فشار خون بالا چیست؟

بهداشت نیوز یکشنبه 23 اردیبهشت 1403 - 15:40

به گزارش بهداشت نیوز، از سوی دیگر پنیر برای بهبود سلامت استخوان کمک کننده است و خوردنش با یک میوه، یک میان وعده سیر کننده برای سلامت استخوان محسوب می‌شود.

 روزانه 2 تا 3 وعده شیر و فرآورده های آن در هرم غذایی توصیه می شود. یک وعده پنیر بسته به نوع آن ممکن است از 40 گرم (پنیر سفت) تا 120 گرم (پنیر چدار) متغیر باشد.

با این حال، ممکن است با خوردن پنیر، بدن واکنش‌های آلرژیک نشان دهد، اما این بستگی به نوع پنیر دارد.

اگر فردی به یک نوع پنیر حساسیت داشته باشد، به این معنی نیست که به سایر انواع پنیر نیز حساسیت دارد.

 پنیر تیرامین دارد و خوردن غذاهای حاوی تیرامین همزمان با مصرف داروهای مهارکننده مونوآمین اکسیدازها موجب افزایش فشار خون و حمله‌های میگرنی می‌شود و ممکن است طوفان سرتونین ایجاد کند .

پنیر می‌تواند باعث میگرن در مصرف کنندگان مهارکننده های مونوآمینوکسیداز شود. اگر مهارکننده‌های مونوآمینوکسیداز همزمان با غذای حاوی تیرامین یا دوپامین مصرف شود، بحران فشار خون بالا ممکن است رخ دهد. این اثر واکنش پنیر نامیده می‌شود زیرا پنیر رسیده دارای محتوای تیرامین بالایی است.

منبع: اطلاعات آنلاین

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.