مصرف این ادویه‌ها خون را رقیق می‌کند

فرارو سه شنبه 25 اردیبهشت 1403 - 23:06
بدن شما راهی برای محافظت از شما در برابر خونریزی دارد. بیشتر اوقات توانایی لخته شدن خون چیز خوبی است، اما گاهی هم می‌تواند خطرناک باشد.

برخی اختلالات سبب می‌شوند که پزشک برایتان داروی رقیق‌کننده خون تجویز کند. با این حال چند ماده طبیعی وجود دارند که گفته می‌شود به کاهش خطر لخته شدن خون کمک می‌کنند.

به گزارش برنا، فقط یادتان باشد که هرگز نباید این روش‌های درمانی طبیعی را به جای دارو‌های تجویزی رقیق کننده خون یا همراه با دارو‌های تجویزی و بدون صحبت با پزشک‌تان مصرف کنید.

زردچوبه

مطابق با مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۲، یکی از اصلی‌ترین ترکیبات فعال زردچوبه، کورکومین، به عنوان یک ماده ضد انعقاد عمل می‌کند.

زنجبیل

زنجبیل حاوی سالیسیلات است، ماده شیمیایی طبیعی که در بسیاری از گیاهان یافت می‌شود. استیل‌سالیسیلیک اسید، که از سالیسیلات گرفته شده و معمولاً آسپرین نامیده می‌شود، می‌تواند به جلوگیری از سکته و حمله قلبی کمک کند. غذا‌های حاوی سالیسیلات مانند آووکادو، برخی توت‌ها، فلفل قرمز و آلبالو گیلاس نیز ممکن است از لخته شدن خون جلوگیری کنند.

دارچین

دارچین حاوی کومارین است، ماده شیمیایی که در برخی داروها، به عنوان یک ضد انعقاد قوی عمل می‌کند. دارچین همچنین ممکن است فشار خون را کاهش دهد و التهاب ناشی از آرتروز و سایر بیماری‌های التهابی را تسکین دهد. با این حال، مطالعات انجام شده روی انسان، شواهدی جهت استفاده از دارچین برای بیماری‌ها ارائه نمی‌دهد. هنگام استفاده از دارچین به عنوان داروی رقیق کننده خون، احتیاط کنید. یک ارزیابی ریسک در سال ۲۰۱۲ نشان داد که مصرف دارچین در طولانی مدت در غذاها، می‌تواند باعث آسیب کبدی شود.

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.