اختراع قاشق بانمک در ژاپن برای افرادی که فشارخون بالا دارند

بهداشت نیوز شنبه 05 خرداد 1403 - 16:27

به گزارش بهداشت نیوز مردم سرزمین آفتاب برای کاهش مصرف نمک، قاشق‌های الکترونیکی را اختراع کرده‌اند با اسم «قاشق بانمک»! این «قاشق با نمک» در زمان استفاده با ارسال یک موج الکتریک، طعم ملکول‌های ماده یون در نمک غذا را روی زبان متمرکز می‌کند و باعث می‌شود که آدم طعمی شورتر از واقعیت غذا را بچشد.

به این ترتیب دیگر نیازی به افزودن نمک به غذا وجود ندارد. این قاشق پیشرفته ژاپنی ۶۰گرم وزن دارد و به باتری لیتیومی قابل شارژ مجدد مجهز است. قرار است این قاشق‌ها از سال آینده وارد بازار شوند.

پژوهشگران شرکت کایرین، غول صنعت نوشیدنی در ژاپن که با همکاری پژوهشگران دانشگاه میجی این قاشق را اختراع کرده‌اند، امیدوارند اختراع جدیدشان با کاهش مصرف نمک، میزان مواد مضر ناشی از سدیم را در بدن مشتریان کاهش دهد.

این شرکت درحال‌حاضر فقط ۲۰۰قاشق الکتریکی را به‌صورت آنلاین و به قیمت ۱۲۷دلار به فروش می‌رساند و قرار است این قاشق‌ها از سال آینده به‌صورت انبوه وارد بازار شوند.

منبع: همشهری

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.