به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیتالله حبیبالله شعبانی در دومین نشست هماندیشی با جوانان استان همدان بابیان اینکه مجمع شکلگرفته از جوانان باید توسعهیافته و افراد بیشتری از این قشر در آن شرکت کنند، اظهار داشت: پیش از آنکه حرکتی از سوی این مجمع رخ دهد باید در ابتدا سازوکاری مناسب برای آن در نظر گرفته و وظایف و اهداف آن هرچه سریعتر مشخص شود.
وی با اشاره به اینکه این مجمع برای کار انتخاباتی شکل نگرفته و بهدنبال چنین کاری نیست، افزود: امیدوارم از تشکیل این جلسه تلقی سیاسی نشود چراکه اهداف و برنامههای این مجمع متفاوت است.
نماینده ولیفقیه در استان همدان با تشریح جایگاه عدالت در جامعه و لزوم تحقق آن در جمهوری اسلامی بیان کرد: زیربنا و اساس نظام مقدس جمهوری اسلامی بر اساس تحقق عدالت در جامعه است موضوعی که متأسفانه در 42 سال گذشته نتوانستهایم موفقیتهای لازم را در این عرصه به دست آوریم.
وی با اشاره به اینکه خداوند متعال در قران کریم میفرماید ما به پیامبران خود قدرت، میزان و کتاب اعطا کردیم تا قسط و عدل در جامعه محقق شود، عنوان کرد: بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی ناظر بر آسیبهایی مانند عدم تحقق عدالت در جامعه و جبران آن صادرشده است.
شعبانی بابیان اینکه برای تحقق عدالت در جمهوری اسلامی نیازمند انجام برخی اصلاحات در سه حوزه ساختارهای شکلی حکومت، قوانین ماهوی کشور و دستگاه مدیریتی هستیم، اظهار داشت: برخی قوانین وضعشده در کشور مانع تحقق عدالت هستند مانند قوانینی که مربوط به بخش تولید است که باید اصلاح شوند.
وی افزود: در بخش اصلاح دستگاه مدیریتی نیز نیازمند تربیت نیروهای جوان مؤمن انقلابی کارآمد هستیم چراکه اگر بخواهیم در کارها موفق شویم باید چنین نیروهایی را تربیت کنیم.
نماینده ولیفقیه در همدان ادامه داد: ایجاد دستگاه مدیریتی منسجم کارآمد انقلابی نیز از دیگر مسائل مهمی است که باید در نظر گرفته شود چراکه در غیر این صورت برای تحقق عدالت با مشکل روبهرو میشویم.
وی خطاب به جوانان اظهار داشت: اگر تاریخ انقلاب را مطالعه کرده باشید خواهید دید بسیاری از همین افرادی که در حال حاضر به آنها نقدی دارید خیلی محکمتر از ما دم از عدالت زده و افراد سالمی بودند اما پس از سالها کار وقتی میخواهیم آنها را قضاوت کنیم کار سخت میشود.
شعبانی با اشاره به اینکه بخشی از این مطلب بهسختی کار در میدان عمل و بخشی نیز به عدم شکلگیری دستگاه مدیریتی کارآمد بازمیگردد، گفت: دستگاه مدیریتی خوب و کارآمد چیزی فراتر از وجود یک انسان خوب است به همین دلیل در بیانیه گام دوم ابتدا باید یک دستگاه مدیریتی درست شکل بدهیم بعد وارد کار شویم در غیر این صورت به عدالت کامل نمیرسیم.
وی مطرح کرد: برای تحقق عدالت در جامعه به افرادی با پشتوانه فکری عمیق که جو زده وارد کار مدیریتی نشوند نیاز داریم چراکه اگر فردی درست تربیت شود آنوقت کارها را بر اساس منفعت انجام نمیدهد.
نماینده ولیفقیه در استان همدان توجه به اخلاق و مبانی آن را از دیگر الزامات تربیت یک مدیر انقلابی کارآمد دانست و افزود: باید اخلاق را فراگرفته و زیست خود را براساس اخلاق مدیریت کنید چراکه هرچه درصد زیست اخلاقی در شما زیاد شود خطای مدیریتی نیز کاهش مییابد همانگونه که هرچقدر انگیزههای شما سالم باشد خطای عملکردی در شما نیز کم میشود به همین دلیل است که معتقدم عرصه سیاسی کشور شدیداً محتاج توجه به اخلاق و اخلاق محوری است.
انتهای پیام/742/ ز