طرز تهیه شربت گل گاوزبان

باشگاه خبرنگاران پنج شنبه 14 اسفند 1399 - 07:07
در مطلب زیر قصد داریم طرز تهیه شربت گل گاوزبان را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه شربت گل گاوزبان را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گل گاوزبان خشک: ۵۰ گرم
بادرنجبویه: ۲۵ گرم
عرق گل گاوزبان، عرق بیدمشک

گلاب: ۸۰ گرم
خاک قند یا شکر: به میزان لازم


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:
گل گاوزبان و بادرنجبویه را یک شب در مایه عرق‌ها بخیسانید بعد صاف کنید و با ۲۰۰ گرم قند یا خاک قند یا شکر معمولی، روی حرارت خیلی ملایم به قوام شربت بیاورید.

نکته:

این شربت را می‌توانید هر بار با آب یا بهارنارنج مخلوط کرده و هر بار دو قاشق روزی پنج بار از آن استفاده کنید

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.