هر ساله از اوایل اردیبهشت ماه، کاشت نشاء برنج در شالیزارهای استان گیلان آغاز میشود و تا خرداد ماه ادامه دارد. نشاء کاری یکی از مراحل کشت برنج است که در آن نشاء (جوانه برنج) که پیش از این در خزانه آماده شده توسط شالیکاران در زمین کشت میشود. برنج ایرانی که در کشور ایران نیز برای تهیه وعدههای غذایی مهم و اصلی استفاده میشود، بیشتر در استانهای گیلان و مازندران (در حدود ۸۰ درصد) کشت میشود. البته این محصول در سالهای اخیر در استانهایی مانند اصفهان، خوزستان و گلستان هم کشت میشود. گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار میآید که با ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری، رتبه نخست کشور را از لحاظ سطح زیر کشت و رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده است.
منبع خبر "
صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.