پسماندها به مصالح جدید کاربردی تبدیل می‌شوند

خبرگزاری مهر پنج شنبه 14 اسفند 1399 - 16:28
قزوین - رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان قزوین مطرح کرد: برخی از پسماندهای موجود در استان کانی‌های غیرفلزی، شیشه و سیلیس هستند که می‌توانند به مصالح دانش‌بنیان تبدیل شوند.
پسماندها به مصالح جدید کاربردی تبدیل می‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر ابوالفضل یاری در نشست کارگروه پژوهش استان قزوین ظهر پنج‌شنبه در سالن جلسات استانداری با اشاره به استفاده از ظرفیت پسماندهای استان اظهار کرد: یکی از رسالت‌های مهم کارگروه پژوهش بررسی طرح‌های اجرایی و پیگیری، حل مشکلات و موانع موجود در طرح‌های اجرا شده و یا در حال اجرای استان است به گونه‌ای که این کارگروه تلاش می‌کند موانع را شناسایی و راهکارهای مناسب و کاربردی را برای حل موانع ارائه دهد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اذعان کرد: در جلسات کارگروه پژوهشی هدف ما این است که بتوانیم راهکارهای اجرایی را در اختیار دستگاه‌های مربوطه هر بخش قرار دهیم تا دستگاه‌های اجرایی بتوانند از موارد پژوهشی برای برنامه‌ریزی‌های آتی استفاده کرده و یاد در صورت نیاز آن‌ها را به مصوبات قانونی تبدیل کنند.

وی افزود: امروز طرح‌های محیط‌زیست و پسماندهای صنعتی و باطله در قالب طرح دو ساله مطرح می‌شود و هدف‌ما از این جلسه تلاش برای جمع‌آوری اطلاعات دقیق و لازم در خصوص پسماندها، آلاینده‌های پسماند و ظرفیت اقتصادی آن‌ها است تا بتوانیم طرح‌های مناسبی را در این خصوص ارائه دهیم.

این مسئول با اشاره به ظرفیت پسماندها عنوان کرد: برخی از پسمانده‌های موجود در استان کانی‌های غیرفلزی، شیشه و سیلیس هستند که می‌توانند به مصالح دانش‌بنیان جدید مثل بتن آجرهای کم‌حجم و نسوزها تبدیل شوند تا در صنایع مختلف کاربرد داشته باشند.

وی گفت: تلاش ما به عنوان کارگروه پژوهشی این است که ما بتوانیم طرح اقتصادی بازیافت پسماندها را برای صنعت، معدن، تجارت و شهرک‌های صنعت آماده کنیم تا آنها بتوانند این طرح‌ها را به عنوان طرح‌پیشنهادی برای سرمایه‌گذاران ارائه دهند.

یاری بیان کرد: ارائه طرح جامع در خصوص پسماند باعث می‌شود تا ما بتوانیم با سرمایه‌گذاری در این بخش سالیان سال از ظرفیت پسماندهای استان برای تهیه محصولات و پسماندهای باارزش استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: امروز طرح‌پسماندهای محمد آباد در قالب علوم پزشکی و آلاینده‌ها مورد بررسی قرار گرفت و به زودی طرح‌هایی برای کاهش آلودگی و کاهش حجم آلاینده‌ها بویژه در آب‌های زیر زمینی توسط کارگروه پژوهش و فناوری ارائه داده می‌شود.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.