رشد ۷ درصدی تولید گوشت در خراسان شمالی

خبرگزاری ایسنا چهارشنبه 23 خرداد 1403 - 09:52
مدیر کل دامپزشکی خراسان شمالی از رشد هفت درصدی تولید گوشت قرمز و سفید در این استان خبر داد.

دکتر حمید رمضانی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در سال گذشته بیش از ۳۶ هزار تن گوشت سفید قرمز در کشتارگاه‌های این استان استحصال شده است که از این مقدار ۳۳ هزار تن مربوط به گوشت سفید و مابقی قرمز بوده است.

وی گفت: گوشت تولیدی در استان ۹۰ درصد مربوط به گوشت سفید و ۱۰ درصد نیز مربوط به گوشت قرمز بوده است.

رمضانی افزود: میزان کشتار طیور در استان طی سال گذشته ۱۴ درصد رشد و دام سبک و سنگین ۳۹ درصد کاهش داشته است.

به گفته وی، میزان کشتار طیور ۱۷ میلیون قطعه و کشتار دام نیز ۸۷ هزار راس بوده است.

این مقام مسئول بیان کرد: در این استان به ازای هر ۴.۵ کیلوگرم گوشت سفید یک کیلوگرم گوشت قرمز مصرف می‌شود.

وی بیان کرد: میزان تولید گوشت سفید در استان در وضیعت خوبی قرار دارد که حتی صادرات این محصول را نیز برای اولین بار به خارج از کشور داشتیم.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.