طرح تولید نان کامل در سیستان و بلوچستان اجرا می شود

خبرگزاری ایسنا شنبه 26 خرداد 1403 - 07:07
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: برای اولین بار در سیستان و بلوچستان قرار است به زودی طرح تولید نان کامل اجرا و بدین ترتیب نان با سبوس فراوری شده تولید و عرضه شود.

دکتر مصطفی صالحی زاده، شامگاه جمعه ۲۵ خرداد در کارگروه تولید نان کام‌ استان افزود: ترویج تولید آرد کامل و مصرف نان کامل (سبوس دار) که در مقایسه با سایر نان‌ها میزان بیشتری از ویتامین‌ها، املاح معدنی و فیبر مورد نیاز بدن را تامین می‌کند و باعث بهبود کیفیت تغذیه مردم می گردد، از اهداف استراتژیک معاونت غذا و دارو در سال جاری است

وی ادامه داد: مصرف نان کامل به کاهش کلسترول، پیشگیری از ابتلا به سرطان ها،کاهش خطر سکته های قلبی، کاهش خطر بیماری های قلبی-عروقی، کاهش دیابت نوع ۲، کاهش چاقی و کاهش خطر مرگ و میر کمک می کند

دکتر صالحی افزود: به منظور بررسی مشکلات و مسائل فنی تولید آرد کامل و ترویج فرهنگ مصرف نان کامل در سطح استان سیستان و بلوچستان کارگروه تولید نان کامل به همت معاونت غذا و دارو زاهدان تشکیل شد.

وی عنوان کرد: این کارگروه با حضور نمایندگان ارگان های مرتبط با تولید نان از جمله اداره کل استاندارد، اداره کل غله و خدمات بازرگانی، اداره کل صمت، استانداری، انجمن صنفی تولید آرد و اتحادیه نانوایان تشکیل و اولین جلسه هم اندیشی آن در محل معاونت غذا و دارو زاهدان برگزار شد و مقرر گردید جهت بهره مندی هم استانی های عزیز از فواید مصرف نان کامل، تولید آرد کامل با حمایت اعضای این کارگروه در آینده نزدیک در استان سیستان و بلوچستان آغاز گردد.

دکتر صالحی زاده گفت: برای اجرایی شدن این طرح نیاز به مشارکت همه دستگاه های متولی و مشارکت فعالین اقتصادی هستیم.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.