خودداری از ذبح دام در خانه و معابر عمومی

عصر ایران شنبه 26 خرداد 1403 - 11:51
رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر با بیان اینکه مردم باید دام زنده را از میادین عرضه مجاز و تحت نظارت شبکه دامپزشکی بخرند، گفت: افرادی که ذبح دام را انجام می‌دهند، باید از وسایل حفاظت فردی مثل عینک، ماسک، دستکش و چکمه استفاده کنند.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان به مردم توصیه کرد که از ذبح دام در خانه‌ها و معابر عمومی خودداری کنند.

حسین معصومی در گفت‌وگو با ایسنا به بیان توصیه‌های بهداشتی مرتبط با عید قربان پرداخت و اظهار کرد: برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان از جمله تب مالت و تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو لازم است توصیه‌های بهداشتی جدی گرفته شود.

وی با بیان اینکه مردم باید دام زنده را از میادین عرضه مجاز و تحت نظارت شبکه دامپزشکی بخرند، گفت: افرادی که ذبح دام را انجام می‌دهند، باید از وسایل حفاظت فردی مثل عینک، ماسک، دستکش و چکمه استفاده کنند.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی زنجان با توصیه به خودداری از خریدن گوشت، جگر و ... خارج از نظارت شبکه دامپزشکی، اظهار کرد: گوشت دام ذبح‌شده باید دست کم ۲۴ ساعت در یخچال و در دمای چهار درجه سانتیگراد نگهداری و سپس قطعه قطعه و مصرف شود. جگر و سایر امعا و احشای دام باید پس از ۴۸ ساعت نگهداری در یخچال در دمای چهار درجه سانتیگراد مصرف شود.

وی با بیان اینکه باید از مصرف گوشت و جگر به‌صورت خام یا نیم‌پز خودداری شود، افزود: افراد باید هنگام خرد کردن گوشت و سایر امعا و احشای دام مثل جگر از دستکش استفاده کنند.

منبع خبر "عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.