طرز تهیه بادمجان کباب مازندرانی؛ خوشمزه و خاص

باشگاه خبرنگاران شنبه 16 اسفند 1399 - 04:40
در مطلب زیر طرز تهیه بادمجان کباب مازندرانی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم  دستور تهیه  بادمجان کباب مازندرانی را به شما آموزش می دهیم.  

مواد لازم
بادمجان ۶ عدد
پیاز ۳ عدد
انار (خشک شده) ۱/۲ پیمانه
رب نارنج ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم


بیشتربخوانید

آموزش آشپزی؛ از فوت و فن‌های کورن داگ سوخاری و دم کباب خوشمزه تا شیرینی تیرامیسو حرفه‌ای + تصاویر


طرز تهیه
ابتدا بادمجان‌ها را پوست گرفته، نمک زده، وسط آن‌ها را یک برش می‌دهیم و در آب ۲دقیقه‌ای میجوشانیم و بعد می‌گذاریم در آبکش یک ساعت بمانند تا تلخابش گرفته شود.

سپس در ظرفی مناسب پیازداغ کرده و، ناردون (انار خشک شده)، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط می‌کنیم؛ و شعله را خاموش میکنیم.

بادمجان‌ها را خشک کرده سپس در شکم بادنجان از مواد آماده شده پر کرده و در روغن داغ شده آن‌ها را سرخ می‌کنیم تا تمام اطراف آن طلایی شود.

برای آماده‌سازی سس آن نیز رب نارنج، شکر، نمک، فلفل و یک پیمانه آب جوشیده را به آرامی مخلوط کرده و در کنار بادنجان‌ها می‌ریزیم.

سپس حرارت را ملایم کرده و در تابه را می‌گذاریم تا سس غلیظ و بادمجان‌ها پخته شوند.

سایر نکات
بادمجان کباب از غذا‌های بسیار معروف و خوشمزه مازندران است که در سایر استان‌های شمالی هم طبخ میشود این غذا هم سریع آماده میشود و هم فوق العاده خوشمزه است.
اگر به ناردون دسترسی ندارید از انار دان شده استفاده کنید.
اگر این غذا در فر پخته شود خوشمزه‌تر و زیباتر خواهد شد.
برای زیباتر شدن غذا میتوانید بادمجان را با پوست استفاده کنید.
اگر رب نانرنج ندارید از رب آلوچه یا رب انار ترش استفاده کنید.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.