اختراع پنیر جدید با خاصیت سلامتی‌بخش

خبرگزاری ایسنا دوشنبه 11 تیر 1403 - 10:50
پژوهشگر و دانش‌آموخته‌ دانشگاه علوم پزشکی زنجان، موفق به ثبت اختراع با عنوان تهیه پنیر سفید غنی شده با پروبیوتیک پوشش داده شده و نانو ذرات ویتامین D۳ شد.

فائزه بیات موفق به ثبت اختراع با عنوان پنیر سفید غنی شده با پروبیوتیک پوشش داده شده و نانو ذرات ویتامین D۳ شده است.

در این پژوهش ضمن بررسی پوشش‌دهی باکتری‌های بیفیدو باکتریوم لاکتیس با کوپلیمر PCL-PEG-PCL نشان داد پوشش‌دهی این باکتری‌ها باعث افزایش زنده‌مانی و حفاظت از آنها در برابر شرایط اسیدی و صفراوی دستگاه گوارش می‌شود و بدین ترتیب پروبیوتیک‌ها می‌توانند اثرات سلامتی‌بخش خود را در میزبان ایفا کنند.

این پژوهشگر، ضمن دفاع از پایان‌نامه‌ی مقطع کارشناسی ارشد خود با همین عنوان با راهنمایی دکتر مهران محسنی استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی زنجان، موفق به ثبت آن در اداره ثبت اختراع ایران شد.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.