رکنا: در ایام محرم در سراسر استان های ایران رسم است که نذری داده می شود.
به گزارش رکنا، پخت دیزی، شام هر ١٠ شب محرم این خمیه است که از عزاداران هیئت علقمه میبد در ایام محرم پذیرایی می شود.
در پخت این دیزی ٨٠ نفر از اهالی محل مشغول به کار هستند. بانوان نیز تا پاسی از شب مشغول شستن ظروف هستند تا ظروف دیزی ساعت ٧ صبح برای پخت آماده باشد.
در شب های اول از ١۵٠٠ دیزی شروع می شود و تا ٢۵٠٠ پرس دیزی ادامه پیدا می کند.
برای پخت ٢٠٠٠ دیزی از ٩ گوسفند استفاده شده است که شب قبل کار پرداخت آن آماده می شود.
منبع خبر "
رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.