آشپزی به‌صرفه با غلات نیمه‌آماده

اقتصاد آنلاین یکشنبه 17 اسفند 1399 - 13:03
غلات نیمه‌آماده مثل انواع جو یا گندم پوست گرفته یا پرک شده از محصولاتی هستند که سرعت عمل در آشپزی را به‌شدت بالا برده‌اند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از همشهری، غلات هم مثل حبوبات ازجمله محصولات دیرپز به‌حساب می‌آیند و از آنجایی که پایه بیشتر آش‌ها و سوپ‌های ایرانی گندم و جو است، محصولات نیمه آماده موجود در بازار برای مواقع کمبود وقت، نعمتی بزرگ محسوب می‌شوند.

نیم‌ساعت بیشتر طول نمی‌کشد تا یک بسته جو پرک، به یک سوپ خوشمزه تبدیل شود یا از یک بسته گندم پرک، یک حلیم باب دندان کودک نوپای خانه به عمل‌ آید، درحالی‌که مادرهای ما برای پختن حلیم صبحانه، گندم را از شب قبل روی اجاق می‌گذاشتند.

غلات بلغور شده، پوست کنده و پرک شده حالا جای خود را در آشپزخانه‌ها باز کرده‌اند و بازار خوبی که دارند باعث شده تا برندهای متنوعی از آنها تولید شود. قیمت این محصولات البته در وزن‌های برابر، از انواع فرآوری نشده بیشتر است اما به اذعان بیشتر مصرف کنندگان، راحتی استفاده از این محصولات، قیمت بیشتر آنها را توجیه و استفاده از آنها را مقرون به صرفه می‌کند.

بعضی از این غلات کاملا آماده مصرف هستند مثل انواعی که برای صبحانه تهیه شده‌اند و با افزودن یک فنجان شیر می‌توان از آنها یک صبحانه کامل ساخت.

منبع خبر "اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.