طرز تهیه اسکاچروس شکلات و کارامل؛ خوشمزه و خاص

باشگاه خبرنگاران دوشنبه 18 اسفند 1399 - 03:02
در گزارش زیر طرز تهیه اسکاچروس شکلات و کارامل را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با این بخش همراه  ما باشید تا با طرز تهیه اسکاچروس شکلاتی آشنا شوید.

مواد لازم برای اسکاچروس کارامل و شکلات

سیروپ ذرت ۱ فنجان
شکر یک سوم فنجان
شکر قهوه‌ای یک سوم فنجان
شکلات فندقی خرد شده ۱ فنجان
برنج کریپسی ۶ فنجان

مواد لازم برای کارامل

کره نصف فنجان
شکر قهوه‌ای نصف فنجان
سیروپ ذرت ۲ ق غ
شیر تغلیظ شده شیرین نصف فنجان

مواد لازم برای رویه

شکلات چیپسی ۲ فنجان


بیشتر بخوانید

طرز پخت اسکاچروس کارامل و شکلات

یک سینی ۲۲ سنتی را با فویل پوشانده و رویش اسپری جدا کننده بزنید.
سیروپ و شکر را مخلوط نموده روی حرارت متوسط هم بزنید تا شکر ذوب شود.
به محض این که مخلوط به جوش آمد از روی حرارت برداشته و شکلات فندقی را به آن اضافه کرده هم بزنید تا شکلات ذوب شود.
برنج کریپسی را اضافه کرده هم بزنید تا تمام سطحش به مخلوط شکلات آغشته شود و سپس کف سینی پرس کنید.

طرز تهیه کارامل:

کره، شکر قهوه‌ای؛ سیروپ ذرت و شیر تغلیظ شده را مخلوط نموده روی حرارت متوسط بگذارید.
وقتی به جوش آمد حدود ۵ دقیقه مدام روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود، ولی ته نگیرد و نسوزد.
روی برنج‌های کریپسی را به صورت یکدست با کارمل بپوشانید.
شکلات چیپسی را روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا ذوب شود سپس به آرامی و یکدست روی کارامل را با شکلات بپوشانید به مدت ۴۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود و سپس با یک چاقوی تیز برش بزنید.

منبع: دلگرم

انتهای پیام/

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.