چسب زخم قلب ابداع شد

بهداشت نیوز چهارشنبه 17 مرداد 1403 - 15:53

به گزارش بهداشت نیوز، محققان روش چاپ سه بعدی جدیدی ابداع کرده‌اند که قدرت و انعطاف‌پذیری بافت انسان را تقلید می‌کند. محققان دانشگاه بولدر کلرادو و دانشگاه پنسیلوانیا این روش را «درمان مداوم» (Continuous-curing)نامیده‌اند. در روش مذکور موادی با ترکیبی از ویژگی‌های منحصر به فرد تولید می‌شود. این مواد به اندازه‌ای انعطاف‌پذیر هستند که تپش مداوم قلب را دوام می‌آورند، به اندازه‌ای سخت هستند که در مقابل فشار مفاصل مقاومت کنند و به اندازه‌ای انطباق‌پذیر هستند که با نیازهای خاص بیمار منطبق می‌شوند.

محققان امیدوارند این روش به توسعه مواد زیستی پیشرفته مانند پانسمان قلبی حاوی دارو، وصله غضروفی و بخیه‌های بدون سوزن منجر شود.

مواد تازه ابداع شده در معرض تست‌های تحمل وزن و کشش شدید قرار گرفتند و حتی در یک مورد دوچرخه‌ای از روی نمونه ماده مذکور رد شد. محققان دریافتند این مواد بسیار سخت‌تر از آن چیزی هستند که با استفاده از فرایندهای چاپ سه بعدی استاندارد به وجود بیایند. جالب آنکه این مواد قابلیت همخوانی و چسبندگی به بافت و اعضای حیوانات را نشان دادند.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.