اگر می خواهید نقرس نگیرید این نوع فلفل را بیشتر بخورید

بهداشت نیوز پنج شنبه 18 مرداد 1403 - 17:34

به گزارش بهداشت نیوز، با کاهش خوراکی‌هایی که منجر به تولید اسید اوریک می‌شوند، می‌توان جلوی بروز نقرس را گرفت. در این میان فلفل سیاه ادویه مفیدی است که می‌توان به رژیم غذایی مبتلایان به نقرس افزود.

 در واقع فلفل سیاه با کمک به پاکسازی اسید اوریک به تسکین علائم نقرس در بدن کمک می‌کند. فلفل سیاه به کاهش علائم درد و التهاب کمک می‌کند. این بیشتر برای مقابله با نقرس و آرتریت شناخته شده است.

فلفل سیاه از طریق افزایش ادرار و تعریق در دفع سموم از بدن مفید است. همچنین ناخالصی‌های گیر کرده در منافذ، اسید اوریک، اوره، چربی و آب اضافی را پاک می‌کند.

رژیم غذایی مدیترانه‌ای – که بر میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و چربی‌های سالم مانند روغن زیتون تاکید دارد، برای افرادی که نقرس دارند یا می‌خواهند از آن پیشگیری کنند، توصیه می‌شود.

منبع: اطلاعات آنلاین

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.