تولید ۱۵۷۰۰ تن گوشت قرمز در واحدهای دامی استان قزوین

خبرگزاری مهر شنبه 20 مرداد 1403 - 22:48
قزوین- مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۱۵ هزار و ۷۷۰ تن گوشت قرمز در واحدهای دامی فعال این استان تولید شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد میربابایی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۱۵ هزار و ۷۷۰ تن گوشت قرمز در واحدهای دامی فعال این استان تولید شده است.

وی افزود: این میزان گوشت قرمز تولید شده نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۱۵ هزار و ۲۵۰ تن بوده افزایش سه درصد رشد داشته است.

از این میزان گوشت تولید شده حدود پنج هزار و ۲۰۰ تن در استان مصرف و مابقی به سایر استان‌ها ارسال شده است.

به گفته وی این میزان گوشت قرمز در حدود چهار میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی صنعتی و سنتی استان قزوین تولید شده است.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اضافه کرد: بیشترین گوشت قرمز در استان قزوین در واحدهای پرورش دام شهرستان بویین‌زهرا تولید می‌شود.

وی خاطرنشان ساخت: در حال حاضر ۱۷ هزار و ۸۹۷ بهره‌بردار در زمینه تولید گوشت قرمز در استان فعالیت دارند.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.