ارز ۴۲۰۰ تومانی زیان آور است

ایرنا دوشنبه 18 اسفند 1399 - 11:03
اردبیل - ایرنا – رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان اردبیل گفت:صادرکنندگان کالا اعتقادی به ارز ۴۲۰۰ تومانی نداشته و آن را برای صنعت و تولید زیان آور می‌دانند.
ارز ۴۲۰۰ تومانی زیان آور است

به گزارش ایرنا، حسین پیرموذن روز دوشنبه در همایش فعالان بخش خصوصی اردبیل افزود:هرچند حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی احتمال دارد منجر به تورم بشود ولی از طرفی دیگر سبب جلوگیری از قاچاق کالا می‌شود.

وی اظهار کرد: صادرکنندگان مدتی با بانک مرکزی درباره پیمان سپاری ارزی  درگیر بودند بطوریکه  بسیاری از کارت‌های بازرگانی تعلیق و بسیاری از سرمایه گذاران هم لطمه دیدند.

پیرموذن خواستار حمایت از تولیدکنندگان و صادرکنندگان شد و گفت:در حال حاضر تولیدکنندگان نیازمند حمایت ویژه در ارتباط با تسهیلات ، تامین مواد اولیه و کمک‌های فنی و اعتباری هستند که نیاز است بیشتر مدنظر قرار بگیرد.

وی ادامه داد:برای استان اردبیل اعتبارات کمک‌های فنی و اعتباری تخصیص داده نشده و بودجه ای هم از این محل برای واحدهای تولیدی در نظر گرفته نشده که ضروری است  نمایندگان مجلس بازنگری لازم را در این باره داشته باشند.

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و جمهوری آذربایجان، مشارکت در بازسازی مناطق آزاد شده قره‌باغ را مهم‌ترین زمینه همکاری تهران ـ باکو عنوان کرد و گفت:همه ارکان کشور خواهان حضور ایران در بازسازی قره‌باغ هستند و ما نباید این فرصت را از دست بدهیم و باید با قدرت در این بازسازی رقابتی مشارکت کنیم.

پیرموذن همچنین سرمایه‌گذاری مشترک را از زمینه‌های دیگر همکاری اقتصادی دو طرف بویژه در بازسازی قره‌باغ ذکر کرد و افزود:بزودی با تشکیل کمیته‌ای زمینه مشارکت شرکت‌های ایرانی در بازسازی قره باغ فراهم می‌شود.

وی بیان کرد: استان اردبیل در زمینه کشت فراسرزمینی و تولید محصولات کشاورزی مزیت خوبی دارد و توان این استان در این بخش بالاست و باید شرکت‌های توانمند و صاحب تجربه برای مشارکت در احیای بخش کشاورزی منطقه قره‌باغ به کار گرفته شوند.

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و جمهوری آذربایجان، نبود ارتباط بانکی و تبعات ناشی از تحریم را از جمله موانع حضور جدی و مشارکت فعال ایران در بازسازی قره‌باغ ذکر کرد و افزود: در این زمینه لازم است که بانک مرکزی ۲ کشور  تفاهم‌نامه‌ای برای تضمین مالی شرکت‌های فعال امضا کنند.

پیر موذن خواستار کاهش تعرفه صادرات ایران به جمهوری آذربایجان از ۳۸ درصد کنونی به چهار درصد در قالب تعرفه ترجیحی شد و گفت: این اقدام، توان رقابتی تجار و بازرگانان استان اردبیل را افزایش داده و زمینه برای توسعه مناسبات اقتصادی ۲ طرف را بیش از گذشته فراهم می‌کند.

در این همایش از صادرکنندگان نمونه استان اردبیل تجلیل شد.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.