محسن کهرازهی در گفت وگو با ایسنا، افزود: با این میزان جوجه ریزی در شهرستان میرجاوه بیش از ۸۸۰ تن گوشت مرغ تولید و بتدریج به بازار مصرف عرضه شده است.
وی تصریح کرد: با هدف خوداتکایی در تولید گوشت مرغ، ۱۳ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی جدید با ظرفیت ۲۷۰ هزار قطعه با مشارکت بخش خصوصی در حال احداث است.
کهرازهی، میانگین پیشرفت فیزیکی واحدهای در دست اجرا را بین ۲۰ تا ۹۰ درصد اعلام کرد.
انتهای پیام
منبع خبر "
خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.