بربری مخصوص آذری ها + فواید و معایب نان روغنی

رکنا دوشنبه 22 مرداد 1403 - 15:17
رکنا: بربری مخصوص آذری ها فقط بربری روغنی خوی است.
بربری مخصوص آذری ها + فواید و معایب نان روغنی

به گزارش رکنا، اصولا آذری زبانها از نان بربری خیلی حال می کنند و باهاش رفاقتی دیرینه دارند. در خوی نان محلی می پزند به اسم نان روغنی که ظاهرا شبیه بربری است اما بافت آن تفاوت هایی با بربری دارد که در ادامه با خواص نان روغنی و مضرات نان روغنی آشنا می شوید.

مزایای نان روغنی:

    به دلیل روغنی بودن، از ماندگاری بالایی برخوردار است

    خیلی خوش خوراکتر و خوشمزه تر است

    به دلیل گران تر بودن نسبت به بربری عادی، صف کوتاه تری دارد

    به راحتی در فریزر برای مدت طولانی قابل نگهداری است

معایب نان روغنی:

    به دلیل روغنی بودن، برای مصرف روزانه مناسب نیست

    به دلیل کم بودن این نوع نانوایی در تهران، پیدا کردن آن سخت است

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.