بخش عمده تقویت هویت دینی و مذهبی در آموزش و پرورش اتفاق می‌افتد

خبرگزاری ایسنا پنج شنبه 25 مرداد 1403 - 23:45
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه بخش زیادی از تقویت هویت دینی و مذهبی بر عهده آموزش و پرورش است، گفت: بخش زیادی از این کار در مدارس و کلاس‌های درس و ساحت‌های شش‌گانه سند تحول بنیادین اتفاق می‌افتد.

عبدالله حبیبی در مراسم اجتماع بزرگ مواکب اربعینی فرهنگیان خوزستان با بیش از ۵۰ موکب که امشب (۲۵ مردادماه) برگزار شد، اظهار کرد: آموزش و پرورش به عنوان نهاد تعلیم و تربیت وظیفه دارد در عرصه‌های فرهنگی، نقش فعال داشته باشد و بخش زیادی از تقویت هویت دینی و مذهبی بر عهده آموزش و پرورش است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: بخش زیادی از این کار در مدارس و کلاس‌های درس و ساحت‌های شش‌گانه سند تحول بنیادین اتفاق می‌افتد اما ایجاد چنین فضاهایی به برکت وجود مذهب تشیع، برنامه‌هایی از جمله جشن‌های بزرگ مانند عید غدیر خم یا مراسم‌هایی مانند تاسوعا، عاشورا و اربعین حسینی برگزار می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: این ظرفیت‌ها می‌تواند استعداد دانش‌آموزان را شکوفا کند و زمینه‌ای ایجاد کند تا دانش‌آموزان و فرهنگیان با استفاده از این ظرفیت هویت‌های دینی را تقویت کنند.

حبیبی بیان کرد: این برنامه برای اولین بار با تلاش نواحی چهارگانه و اداره‌کل اموزش و پرورش در اهواز انجام و ۵۰ موکب راه‌اندازی شده است.  

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.